Vaša košarica je prazna.

Iskoristi promociju Canon Vlogger kita EOS M50 M15-45 IS + Mikrofon RODE VideoMic GO u Svijetu medija

Pokaži svijetu tvoju viziju!

 

Canon vjeruje u tvoju strast, kreativnost i umjetnost. Tvoj glas, vizija, priča - naka bude viđena koliko god želiš. Vlogger kit pruža sve alate da budeš pravi video profesionalac. Uključuje posebno odabrani fotoaparat koji je idealan za vloggere i blogere, a dolazi sa svime što trebate za vlog - sve u jednom paketu.

 

Vlogger Kit Fotoaparat Canon EOS M50 M15-45 IS + Mikrofon RODE VideoMic GO omogućuje vloganje u bilo kojem trenutku! Kamera M50 može snimati u impresivnim 4K UHD detaljima visoke rezolucije i sa 24p snimanjem omogućava snimanje atraktivnih kinematografskih scena poput omiljenih vloggera na YouTubeu. Komplet s Canon EOS M50 s objektivom M15-45 IS + Mikrofon RODE VideoMic Go potraži u Svijetu medija.

Zašto je Vlogger komplet idealan za vloganje i bloganje?

Kamera je svestrana za gotovo svaku situaciju u pokretu. Lagana je i jednostavna za nošenje, tako da nikad nećeš propustiti ključnu snimku. Pomoću ugrađenog Wi-Fi-ja možeš trenutačno dijeliti svoje videozapise i slike bežičnim prijenosom datoteka na vaš mobilni telefon i prenijeti na društvene mreže.

 

Okretni zasloni osjetljivi na dodir znače da vidite što snimate čak i kada snimate selfije ili držite fotoaparat visoko ili nisko. Također možete brzo odabrati točku fokusiranja tijekom snimanja - pa čak i fotografirati ili započeti snimanje jednim dodirom.

Za jasan zvuk, EOS M50 Vlogger Kit uključuje lagani i čvrsti RODE® VideoMic GO ™ mikrofon. Jednostavno ga priključi i neka te savršeni zvuk inspirira.