Vaša košarica je prazna.

iRobot AKCIJA - Roomba e6198 i Braava jet m6 po nevjerojatnim cijenama!

Prašina nije jedino što Roomba i Braava čiste

Budućnost čistog doma je sada. iRobot napredni roboti sada donose novu razinu inteligencije i učinkovitosti čišćenja u vaš dom – a uz njih i više slobode u vaš život. Svakodnevna prašina, dosadne mrvice koje padaju sa stola, proliveni sok ili pak nečistoća koju unesemo na potplatima cipela iz vana mogu poprilično onečistiti vaš dom. Stoga je jednako tako potrebno svakodnevno usisavati i oprati podove kako bi naši najmiliji bili sigurni i zaštićeni u vlastitom domu. Sad je prava prilika da tu dosadnu svakodnevnu prljavštinu podova prepustite iRobotu. Robotski usisavači i perači podova samostalno će usisati i oprati svaki kutak vaših podnih površina bilo da se radi o pločicama, parketu, laminatu ili tepisima, a vas će dočekati samo čisti podovi, svaki dan.

Robotski usisavač Roomba e6198
Upoznajte novu snagu dubinskog čišćenja!
Pored svih karakteristika serije e5, nova e6 serija ima i senzor za pun spremnik, tri dodatna filtera, te jedan dodatni virtualni zid Dual Mode. Potpuni paket inteligentnih senzora vodi robota ispod i oko namještaja kako bi temeljito očistio vaše podove. Robot će prepoznati i usredotočiti se na područja gdje se skuplja prljavština. Idealan je za životinjsku dlaku. S gumenim četkicama i jakom snagom usisavanja skuplja dlake kućnih ljubimaca s tvrdih podova i tepiha - bez zapetljavanja četkica.

Robotski čistač Braava jet m6
Robotski čistač koji mijenja način razmišljanja o čišćenju!
iRobotov novi i najnapredniji robot za čišćenje čisti kao što biste i vi. Braava učinkovito čisti i pere podove u kući. Korisnik jednostavno instalira željenu tkaninu, bilo za mokro ili suho čišćenje, a robotski stroj za pranje pruža sve ostalo. Brava jet m6 koristi iAdapt 3.0 s vSLAM tehnologijom i Smart Imprint mapiranje kako bi dobila plan prostorija kod kuće, omogućujući korisniku da odabere područja koja želi očistiti i postavi raspored čišćenja. Početak čišćenja robotskim usisivačem može se pokrenuti putem aplikacije iRobot HOME ili pomoću gumba CLEAN. Ako je robot povezan s pametnim osobnim asistentima Alexa ili Google pomoćnikom, korisnici također mogu početi čišćenje glasovnom naredbom.

Akcija traje u periodu od 1.11. do 30.11.2020. ili do isteka zaliha.

Modeli u promociji:

Best price /
Robotski usisavač iRobot Roomba e6198 ima vrhunski 3-stupanjski sustav čišćenja koji koristi dvostruke gumene četkice za višestruke površine, usisavanje velike snage i filtar visoke učinkovitosti koji pomaže temeljito čistiti svaki dan.
3.799,00 kn
2.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Robotski čistač mijenja način razmišljanja o čišćenju, to je novi i najnapredniji robot za čišćenje i čisti kao što bi i vi. Braava jet m6 učinkovito čisti i pere podove u kući.
5.399,00 kn
4.199,00 kn
Raspoloživo odmah!