Vaša košarica je prazna.

Electrolux Vas nagrađuje - poklon nastavak po Vašem izboru

 

Prašina je prošlost.
Uz Electrolux pomagače i odlične Menalux alate za usisavanje svaki će dom blistati.

 

Kupnjom određenih modela Electrolux usisavača od 01.03.2018. do 30.06.2018. ili do isteka zalihana poklon dobivate nastavak po vašem izboru.

 

Menalux tool-koji odabrati?

 

 

Nastavak za čišćenje prašine

Jednostavno i učinkovito za brisanje prašine zbog statičkog elektriciteta. Jednostavan za čišćenje. Savršen za brisanje lomljivih predmeta. Pregibanje za teško dostupna mjesta. Može se proširiti do 40 cm.

Sakupljač prašine tijekom bušenja

Savršen za prikupljanje prašine tijekom bušenja. Prašinu odmah usisa u usisavač. Automatski prijanja uz površinu zahvaljujući usisnoj snazi.

Alat Trapper

Štiti vrećicu za prašinu i usisavač od oštrih predmeta. Kroz prozirni poklopac može se vidjeti što je sve usisano. Jednostavna konstrukcija-lako se pričvršćuje na usisavač. Hvata male predmete poput prstenja.

 

1. U razdoblju trajanja promocije kupite jedan od navedenih Electrolux usisavača koji sudjeluju u akciji. Sačuvajte dokaz o kupnji.

2. Prijavite svoju kupnju putem online kupona na internet stranici www.electrolux.hr (pod “Promocije”) prilažući sliku dokaza o kupnji (račun) te sliku natpisne pločice usisavača.

3. Odabrani poklon nastavak stići ce na vašu kućnu adresu.

Akcija traje od 01.03.2018. do 30.06.2018. ili do isteka zaliha poklona. Pravila i više detalja pronaite na www.electrolux.hr

 

Usisavači koji sudjeluju u promociji:

ECS52B
EPF61RR
EPF62IS
EPF65BR
EPF6GREEN
ESC61LR
ESC63EB
ESP72DB
ESP73RR
ESP75BD
ESP7GREEN
ESPC71DB
ESPC72RR
ESPC74SW