Vaša košarica je prazna.

BRAVIA CORE™ donosi najbolju filmsku zabavu na Sony BRAVIA XR televizore

BRAVIA CORE™ donosi najbolju filmsku zabavu na Sony BRAVIA XR televizore

BRAVIA CORE™ video usluga, uključena u svaki BRAVIA XR televizor, pruža vrhunsko iskustvo gledanja kod kuće.
Više od 300 igranih filmova različitih žanrova dostupno je u sklopu BRAVIA CORE™, od kojih je više od 100 filmova dostupno s hrvatskim titlovima.

BRAVIA CORE – Prva Sony online platforma za streaming sadržaja

BRAVIA CORE™ nudi Pure Stream™, streaming brzinom i do 80 Mbps i 4K UHD rezoluciju bez gubitka kvalitete slike za široku lepezu sadržaja.
Tu je funkciju jednostavno omogućiti na platformi BRAVIA CORE™ iz postavki – kada se uključi, uvijek je uključena uz funkciju prilagodljivog streaminga sadržaja.

Uživajte u iznimno živopisnim 4K HDR slikama uz tehnologiju digitalnog remasteriranja medija IMAX® optimiziranu za BRAVIA XR televizore.
Neki naslovi dostupni u verziji IMAX® Enhanced u proširenom omjeru širine i visine donose pravo kino iskustvo u vašem domu pa možete vidjeti cijelu sliku i uživati u višoj razini prožimajućeg doživljaja upotpunjenim DTS zvukom.

Saznajte više o stvaranju omiljenih filmova uz Studio Access. Uz BRAVIA CORE™ dobivate ekskluzivni uvid u događanja iza kulisa tijekom snimanja omiljenih filmova.
BRAVIA CORE™ nudi dodatne snimke, intervjue i još mnogo toga.


Linija televizora s BRAVIA XR kognitivnim procesorom

Uz modele televizora A90J i Z9J uključeno je 10 filmskih kredita i 24 mjeseca neograničenog gledanja, a uz ostale BRAVIA XR modele 5 filmskih kredita i 12 mjeseci neograničenog gledanja.

BRAVIA CORE™ dodatni detalji dostupni su na https://www.sony.hr/electronics/bravia-core

Televizori u promociji: