Vaša košarica je prazna.

BLACK FRIDAY Hrvatska 2020 - Crni petak u Svijetu Medija

BLACK FRIDAY ili CRNI PETAK i ove 2020. godine stiže posljednjeg vikenda u studenome. Iako će najveći dio ponude biti objavljen i dostupan već od četvrtka 26.11. popodne - 100% kompletna ponuda, popusti i akcije u Svijetu Medija počinju 27.11. u ranim jutarnjim satima i traju cijeli vikend uključujući i CYBER MONDAY ponedjeljak 30.11.2020.

Black Friday ponuda biti će dostupna na webshopu i u svim poslovnicama Svijeta Medija u ZagrebuSplituPuliPorečuMakarskoj i Dubrovniku.

Black Friday ponudi Svijeta Medija koja donosi velike popuste naći će se vrhunski brandovi iz gotovo svih kategorija asortimana kao što su televizoriprijenosni bluetooth zvučnicislušalicekućanski aparatiaparati za kavusportski satoviigračke i mnogi drugi proizvodi.

Black Friday ponuda donosi velike uštede na poznate svjetske brandove od kojih izdvajamo Sony, Samsung, LG, JBL, Philips, DeLonghi, Gorenje, Bosch, KitchenAid, iRobot, Garmin, Suunto i mnogi drugi.

Iskoristite popuste od 20 do 50% na mnogobrojne proizvode!

Sve druge akcije na proizvode uključene u akciju BLACK FRIDAY biti će za vrijeme trajanja BLACK FRIDAY i CYBER MONDAY promotivne ponude obustavljene! Popusti vrijede na redovne cijene proizvoda (ne zbrajaju se popusti).

BLACK FRIDAY promociji sudjelovati će i odabrani proizvodi koji već imaju BEST PRICE sniženu cijenu te će cijena takvih proizvoda za vrijeme trajanja BLACK FRIDAY promotivne ponude biti dodatno snižena, a popust biti prikazan u odnosu na BEST PRICE cijenu.

Kupnja je moguća samo u količinama za osobnu upotrebu.
Rezervacije proizvoda iz Black Friday ponude moguće su samo na nekoliko sati od potvrđene rezervacije.

Black Friday ponuda vrijedi u poslovnicama i na webshopu Svijeta Medija počevši od 27.11. do uključujući 30.11.2020. ili do isteka zaliha!

Prijavite se na newsletter Svijeta Medija kako bismo Vas obavijestili o našim akcijama i promocijama: