Vaša košarica je prazna.

BLACK FRIDAY Hrvatska 2018 - Crni petak u Svijetu Medija

BLACK FRIDAY ponudu s više od 600 proizvoda istražite ovdje.
 
BLACK FRIDAY ili CRNI PETAK kao i svake godine stiže u posljednjem vikendu u studenome diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj. Popusti u Svijetu Medija počinju 23.11. u ranim jutarnjim satima i traju cijeli vikend do uključujući 25.11.2018.
 
U Black Friday 2018 ponudi Svijeta Medija koja donosi velike popuste naći će se odabrani televizori, fotoaparati, kućanski aparati, sportski satovi, mobiteli, igračke, igraće konzole i mnogi drugi proizvodi, a točan popis modela uključenih u Black Friday 2018 ponudu biti će dostupan na crni petak 23.11. u ranim jutarnjim satima.

Iskoristite popuste do 50% na više od 600 proizvoda!

Sve druge akcije na proizvode uključene u akciju Black Friday biti će za vrijeme trajanja Black Friday promotivne ponude obustavljene! Popusti vrijede na redovne cijene proizvoda (ne zbrajaju se popusti).

U Black Friday promociji sudjelovati će i odabrani proizvodi koji već imaju Best Price sniženu cijenu te će cijena takvih proizvoda za vrijeme trajanja Black Friday promotivne ponude biti dodatno snižena, a popust biti prikazan u odnosu na Best Price cijenu.

Black Friday ponuda vrijedi za plaćanja do najviše 12 rata.
Kupnja je moguća samo u količinama za osobnu upotrebu.
Rezervacije proizvoda iz Black Friday ponude moguće su samo na nekoliko sati od potvrđene rezervacije.

Ponuda vrijedi u poslovnicama i na webshopu Svijeta Medija počevši od 23.11. do uključujući 25.11.2018. ili do isteka zaliha!
BLACK FRIDAY ponudu s više od 600 proizvoda istražite ovdje.