Vaša košarica je prazna.

Autići za Mario Kart Live: Home Circuit

Vaš dom je trkaća staza!

Pretvorite svoj dnevni boravak, spavaću sobu ili kuhinju u trkaću stazu uz Mario Kart Live: Home Circuit, potpuno novi doživljaj Mario Karta na Nintendo Switchu! Upravljajte stvarnim Mario Kart autićem i dizajnirajte vlastitu stazu koja oživljava na ekranu s pogledom iz vozačeve perspektive.

Priprema!
Sastavite stazu i postavite ju na pod svoje sobe.
Pozor!
Postavite 4 prolaza na svoju vlastito dizajniranu stazu.
Kreni!
Utrkujte se protiv Koopalinga ili svojih prijatelja (do maksimalno 4 igrača u multiplayer modu) kroz 8 različitih Grand Prixova.

Kad se utrka počne zahuktavati, ne ustručavajte se iskoristiti oružje kako biste izjednačili šanse ili ostvarili prednost! Njihova upotreba u igri, kao i okruženje, utjecat će na kretnje vašeg autića u stvarnom životu.
Uz izobilje oružja i pregršt zabavnih modova, otključajte razne postavke brzine, kostima, okruženja i još mnogo toga!

Za rad ovog proizvoda potrebna vam je Nintendo Switch ili Nintendo Switch Lite konzola (prodaje se zasebno) i Mario Kart Live: Home Circuit igra koja je dostupna za besplatno preuzimanje s Nintendo eShopa od 16.10.2020.

Vozite u stvarnom svijetu pomoću poznatih Mario Kart kontrola i pratite akciju s ugrađene kamere vašeg autića prikazanu na vašem Nintendo Switchu ili TV zaslonu. Dozvolite igri da vaš dom pretvori u svijet Mario Karta.

Autići za Nintendo Switch konzolu: