Vaša košarica je prazna.

5 godina jamstva na Samsung UHD, PUHD i QLED televizore

Slijedeći viziju stvaranja jedinstvene impresije svijeta, Samsung je svojim korisnicima osigurao potpuno uživanje u omiljenim TV sadržajima uz duži osjećaj bezbrižnosti.
5 godina jamstva na Samsung UHD, PUHD i QLED televizore naprednih karakteristika koji će u vaš dom donijeti milijardu nevjerovatnih boja i  probuditi sva vaša osjetila.
Ova akcija vrijedi za proizvode kupljene u periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2017. godine.

Modeli uključeni u promociju
- UHD televizori serije MU617, MU6272, MU6402, MU6502
- PUHD televizori serije MU7002,8002,9002
- QLED televizori
Ponudu SAMSUNG televizora pogledajte ovdje.

Uvjeti i odredbe
1. Ova ponuda vrijedi za uređaje kupljene u razdoblju od 1.10.2017. do 31.12.2017. i to samo za kupnju novih televizora koji su navedeni na sljedećoj internetskoj stranici: www.samsung5godinajamstva.hrPod “novim” uređajima smatraju se i nekorišteni izložbeni uređaji te uređaji na rasprodaji.
2. Za ostvarenje prava na pet godina jamstva, svi detalji o uređaju moraju biti registrirani online na web adresi: www.samsung5godinajamstva.hr. Telefonski broj za korisničku podršku po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu: 072 SAMSUNG (072 726 786)
3. Uređaj za koji se traži pet godina jamstva mora biti registriran online (kao što je navedeno gore pod točkom 2.) u roku od najkasnije 60 dana od dana izdavanja računa.
4. Nakon registracije podnositelju zahtjeva će biti poslana e-poštom ili poštom na kućnu adresu (prema vlastitom odabiru potrošača) obavijest o registraciji i Jamstveni list za produženo jamstvo sa serijskim brojem registriranog uređaja.
5. Jamstveni list za produženo jamstvo i račun potrebno je čuvati tijekom cijelog razdoblja trajanja jamstva.
6. Petogodišnje jamstvo nije prenosivo na drugi Samsung uređaj, osim onog koji je registriran online.
7. Ova promocija je dostupna samo za krajnjeg korisnika potrošača (fizičku osobu), a ne i za tvrtke ili organizacije radi preprodaje ili za komercijalnu uporabu.
8. Gore opisanom registracijom svog uređaja za jamstvo od pet godina, korisnik daje suglasnost s ovim Uvjetima i odredbama.