Vaša košarica je prazna.

5 godina jamstva na Samsung UHD, Premium UHD i QLED televizore

Spremite se za uživanje pred TV-om. Produžen osjećaj bezbrižnosti. Zajamčeno!

Ako ne možete otići na stadion, možete unijeti stadion u Vaš dnevni boravak. Ne propustite fantastičnu atmosferu svjetskog nogometnog prvenstva. Posvjedočite kako superiorna tehnologija radi za Vas: osjetite euforiju, navijanje, napetost, baš sve kao da ste prisutni na prvenstvu. Dodajte svom televizijskom iskustvu novu dimenziju realističnosti.

5 godina jamstva na Samsung televizore u Svijetu Medija

Odaberite svoj omiljeni tip Samsung UHD, Premium UHD ili QLED televizora i uživajte u neograničenim mogućnostima najsuvremenije tehnologije koja je prilagođena vama uz 5 godina jamstva za televizore kupljene od 1.5. do 30.6.2018. Za sve QLED televizore dobivate i 10 godina jamstva bez “Burn-in” pojave.

Ponuda vrijedi u razdoblju od 1.5. do 30.6.2018. ili do isteka zaliha.

Da biste ostvarili pravo na 5 godina jamstva, uređaj mora biti registriran* na web stranici: www.samsung5godinajamstva.hr najkasnije 60 dana od dana kupovine.
*Registracija će biti omogućena od 7. svibnja 2018.

Samsung QLED televizori

QLED televizori dobili su potvrdu vodećeg njemačkog udruženja za ispitivanje i certifikaciju elektronskih uređaja - Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) zbog mogućnosti proizvodnje 100% volumena boje. To znači da su boje punije, izraženije i preciznije. QLED televizori imaju i certifikat UHD Alliance koji potvrđuje da je televizor UHD Premium, kao i da vjerno prikazuje UHD sadržaj.

Karakteristika Q Contrast pruža vam priliku da vidite sve u svakoj sceni, čak i kada je prostorija u kojoj se nalazite potpuno osvijetljena. Široki raspon osvijetljenosti i kontrasta omogućava vam da vidite ono što ranije niste mogli niti naslutiti. Sad su vam dostupni detalji kako u najsvjetlijim, tako i u najtamnijim scenama.

QLED televizori koriste Quantum tehnologiju i neorganski su: ekran ne gubi karakteristike tijekom vremena i fantastični spektar boja i detalja koje vidite danas, vidjet ćete neizmijenjene i u budućnosti.

Također, nova jedinstvena nevidljiva veza sa samo jednim kabelom omogućava vam da držite uređaje skrivene od pogleda tako što ćete ih povezati na jednom mjestu - One Connect Box.

Umjesto crnog ekrana, oplemenite prostor novim, prilagodljivim ambijentalnim načinom koji je usklađen s interijerom vašeg doma.

QLED televizori vam pružaju mogućnost praćenja vremenske prognoze, najnovijih novinskih naslova preko interaktivne pozadine ili prikazivanja fotografija sa svog telefona čime pretvarate dnevni boravak u osobnu galeriju. Također, preko telefona možete puštati glazbu i doprinijeti atmosferi svakog svog dana.

Univerzalni vodič ne samo da vam prikazuje popularne emisije i sadržaje, već preporučuje sadržaje posebno prilagođene vašim interesima tako što ih analizira tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

SmartThings pretvara vaš televizor u centar za sve vaše pametne uređaje u domaćinstvu, od frižidera do mobilnog telefona. Donosi vam jednostavnu interakciju i omogućava vam da kontrolirate i nadgledate svoj pametni dom na inteligentni način.

Samsung UHD i Premium UHD televizori

Novi Samsung UHD ili UHD Premium modeli televizora će promijeniti Vaša očekivanja od gledanja televizije.

Sve što gledate izgledat će bolje i uvjerljivije, živopisnije i stvarnije. Višeslojna podešavanja kontrasta i doživljaj dubine i trodimenzionalnosti koje on stvara ostavit će vas bez daha. 

Fantastičnu udobnost vam omogućava kontrola svih povezanih uređaja jednim daljinskim upravljačem, mogućnost glasovne kontrole i posebno opcija povezivanja mobilnog telefona i televizora preko Smart View aplikacije, pri čemu vaš mobilni telefon preuzima funkciju daljinskog upravljača.

Svi sadržaji vidljivi su na jednom ekranu preko opcije One Depth! Možete pristupiti različitim izvorima sadržaja i pregledati program prije nego što se odlučite koji je onaj kojem ćete posvetiti svoje vrijeme.

Uživajte u realističnim bojama kristalno jasne slike, nenadmašnoj osvijetljenosti, sjenama, funkcijom automatskog podešavanja dubine i vidljivosti svih detalja zahvaljujući 4X rezoluciji UHD televizora! Minimalističkog i elegantnog dizajna, jednako atraktivni uključeni i isključeni, Samsung UHD televizori pružaju superiorno vizualno iskustvo, tako da sadržaji izgledaju kao u prirodi.

Detalje promocije 5 godina jamstva i listu modela uključenih u promociju provjerite ovdje.
Ponudu Samsung QLED televizora u Svijetu Medija istražite ovdje.
Ponudu Samsung UHD televizora u Svijetu Medija istražite ovdje.