Vaša košarica je prazna.

5 godina jamstva na SAMSUNG proizvode

Ove godine obuhvaćeni su modeli hladnjaka, perilica, ugradbene bijele tehnike kao i odabranih serija TV prijamnika, modelske godine 2016.

Samsung se u proteklih 10 godina potvrdio kao vodeći proizvođač televizora u svijetu, zahvaljujući izuzetnoj kvaliteti prikaza slike, odličnom kontrastu kao i naprednim mogućnostima SMART TV platforme, za što su osvojili i mnogobrojne nagrade medijskih kuća. Sličnu slavu i dobar glas prate i hladnjaci i perilice rublja Samsung, koji su se do sada u mnogo navrata iskazali kvalitetnim hlađenjem odnosno odličnim rezultatima pranja, mirnoćom rada i pouzdanošću.

Za ostvarenje ove pogodnosti, sve što kupac treba učiniti je registrirati uređaj na stranicama http://www.samsung5godinajamstva.hr/
Na istoj adresi, svi zainteresirani mogu vidjeti uvjete promocije i detaljan popis uređaja obuhvaćenih ovom promocijom, ili se dodatno informirati pozivom na broj korisničke podrške, 072 726 768.

Kako bi kupcima omogućio još mirniji san, Samsung je priredio novi „krug“ promocije u kojoj tvrtka, na SUHD i UHD modele TV prijamnika K serije (modeli 2016.), daruje produljeno jamstvo u trajanju pet godina. Također, osim desetgodišnjeg jamstva na inverter motore i kompresore određenih modela, kupcima daruje i produljeno petogodišnje jamstvo, na sve modele hladnjaka i perilica i sve njihove sastavne dijelove, a ova pogodnost vrijedi i za modele ugradbene bijele tehnike.

Produljeno jamstvo vrijedi za sve hladnjake i perilice kupljene u razdoblju od 1. veljače do 30. studenog 2017. godine. Pogodnost za ugradbenu bijelu tehniku korisnici će moći ostvariti kupnjom uređaja od 1. veljače do 31. srpnja, dok će kupci SUHD i UHD TV prijamnika Samsung moći iskoristiti tu priliku kupnjom u razdoblju od 1. veljače do 31. ožujka 2017.

Za ostvarenje ove pogodnosti, sve što kupac treba učiniti je registrirati uređaj na stranicama http://www.samsung5godinajamstva.hr/
Na istoj adresi, svi zainteresirani mogu vidjeti uvjete promocije i detaljan popis uređaja obuhvaćenih ovom promocijom, ili se dodatno informirati pozivom na broj korisničke podrške, 072 726 768.