Vaša košarica je prazna.

5 godina jamstva i 2 godine KASKO jamstva za LG UHD TV iz 2017 godine i sve LG OLED televizore

Promocija 5 godina sigurnosti
U sklopu promocije „5 godina sigurnosti“ jamstveni period je produžen na ukupno 5 godina za sve LG OLED TV-e i liniju 2017 LG UHD LED TV-a kupljenih u periodu od 1. lipnja do 31. srpnja 2017 i registriranih do 30. kolovoza 2017.
5 godina zajamčene zabave uz vaš novi LG OLED ili UHD LED TV!

Stalno želimo poboljšati vaš svakodnevni život, zbog čega izrazitu pažnju poklanjamo i ponosimo se kvalitetom i trajnošću naših proizvoda. Znamo koliko su pouzdanost i mir uma važni našim korisnicima, zato ponovo donosimo ekskluzivnu promociju od 5 godina sigurnosti na premium LG televizore.

5 godina sigurnosti uključuje 2 godine redovnog jamstva i 3 godine dodatnog jamstva za ostvarenje kojeg je proizvod potrebno registrirati na linku ovdje.

Nakon registracije dobit ćete e-mail potvrde o zaprimljenim podacima za registraciju. Naime, svi podaci koje unesete ručno se obrađuju i provjerava njihova točnost (možda će Vas LG morati kontaktirati kako bi potvrdili neke podatke). Potvrda o dodatnih 3 godine jamstva za prijavljeni uređaj stići će putem e-mail poruke unutar 30 dana od dana registracije. Molimo Vas, jednom kada potvrda stigne, sačuvajte je za vlastitu evidenciju. Ne brinite, standardno jamstvo od dvije godine vrijedi za Vaš novi TV dok se zahtijev za produženim jamstvom obrađuje.

Promotivna promocija od 5 godina vrijedi samo za proizvode kupljene od 1. lipnja 2017. do 31. srpnja 2017.
Proizvodi uključeni u promociju - LG OLED TV i linija LG UHD LED TV-a iz 2017.

Opći uvjeti programa „5 godina sigurnosti uz LG” 2017 LG UHD LED TV nalaze se ovdje.
Uvjeti LG promocije 5 godina produljenog jamstva za LG OLED TV nalaze se ovdje.

Promocija 2 godine KASKO jamstva
Neprestano radimo na tome kako poboljšati vaš svakodnevni život, zbog čega izrazitu pažnju poklanjamo i ponosimo se kvalitetom i trajnošću naših proizvoda. Ali, nesreće se događaju…
Znamo koliko su pouzdanost i mir važni našim korisnicima, zato vam donosimo ekskluzivnu promociju 2 godine ultra sigurnosti za vaš LG TV – LG TV KASKO. U sklopu ove promocije, podložno uvjetima i odredbama navedenima u nastavku, nudimo besplatan popravak ili zamjenu u slučaju nepredvidive i iznenada nastale štete ili smetnje na predmetu obuhvaćenim LG TV KASKOM.

LG TV KASKO sastoji se od uredno popunjenog  registracijskog obrasca LG TV KASKA, Općih uvjeta i računa za kupljeni uređaj obuhvaćen LG TV KASKOM.

Registrirajte svoj TV za LG TV KASKO za na linku ovdje.

Nakon registracije dobit ćete e-mail potvrde o zaprimljenim podacima za registraciju. Naime, svi podaci koje unesete ručno se obrađuju i provjerava njihova točnost (možda će Vas LG morati kontaktirati kako bi potvrdili neke podatke).
Potvrda za 2 godine ultra sigurnosti koje donosi LG TV KASKO za prijavljeni uređaj stići će putem e-mail poruke unutar 30 dana od dana registracije. Molimo vas, jednom kada potvrda stigne, sačuvajte je za vlastitu evidenciju. Ne brinite, standardna jamstvo od dvije godine vrijedi za vaš novi TV dok se zahtijev za 2 godine LG TV KASKA za vaš uređaj obrađuje.

Promocija 2 godine ultra sigurnosti uz LG TV KASKO vrijedi samo za proizvode uključene u promociju i kupljene u periodu od 1. lipnja 2017. do 31. srpnja 2017.

Opći uvijeti „LG TV KASKO” 2 godine nalaze se ovdje.