Vaša košarica je prazna.

100 dana testiranja za Bosch ProHygienic usisavače

100 dana testiranja za ProHygienic usisavače

Kupnjom Bosch ProHygienic usisavača kupac ostvaruje pravo povrata novca unutar 100 dana od dana kupnje ukoliko nije zadovoljan s proizvodom.

Promocija traje od 15.04. do 01.10.2021. godine.

Zbogom prašini, pozdrav čistom zraku!

Prašina, zagađenje zraka, alergije. Postoji mnogo razloga za davanje prednosti čistom zraku. Bosch usisavači ProHygienic su dio rješenja. Kad okolišni zrak uđe u usisavače ProHygienic, on izlazi još čišći. Bežični, s vrećicom ili bez vrećice – sve imamo! Uposlite Bosch usisavače ProHygienic za bolju kvalitetu zraka u Vašem domu.

Usisavač s vrećicom, bez vrećice ili bežični - koji je najbolji za alergičare?

Svi Bosch usisavači ProHygienic izvrsno filtriraju zrak. Ali ako tražite usisavač siguran za alergičare, preporučujemo modele ProHygienic s vrećicom - a one bez vrećice kao drugu mogućnost. Ako su Vam čišći zrak i lagana težina usisavača prioriteti, odgovarat će vam bežični modeli ProHygienic.

Bežični usisavači ProHygienic

Bosch bežični usisavači ProHygienic filtriraju zrak tri puta prije nego što ga vrate u okolni zrak. Dakle, zrak koji usisavač ispušta zapravo je čišći od nefiltriranog zraka koji svaki dan udišete kod kuće. Osim toga, bežični usisavači pouzdano sakupljaju prljavštinu, a lagani su i fleksibilni za upotrebu.

Zašto odabrati bežični usisavač ProHygienic:

- čisti ispušni zrak: trostrukom filtracijom uklanja se 99,9% čestica*
- brzo i higijenski čišćenje filtra - uklonite spremnik za prašinu i zakrenite sklopku
- uklonjiva četka EasyClean - izvucite je, očistite, ponovno umetnite

Usisavači s vrećicom ProHygienic

Bosch najbolji usisavači za alergičare: Bosch usisavači s vrećicom ProHygienic imaju UltraAllergy filtar koji uklanja 99,99% sitnih čestica prašine, bakterija i zagađivača. Vrećica AirFresh ograničava vaš kontakt s prašinom i upija neugodne mirise. Za zdravo okruženje bez alergena za vas i vašu obitelj.

Zašto odabrati usisavač s vrećicom ProHygiene:

- filtrira više: UltraAllergy filtar uklanja 99,99% sitnih čestica prašine, bakterija i zagađivača
- bonus s vrećicom: Vrećica za prašinu AirFresh uklanja neugodne mirise
- periv filtar - izvucite ga, isperite, ponovo umetnite - za minimalne dodatne troškove

Uvjerite se sami, testirajte! Unutar 100 dana od dana kupnje kupac ima pravo vratiti na prodajno mjesto uređaj koji je kupio i za njega dobiti nazad 100% iznosa koji je platio.
Uvjete promocije pronađite ovdje.
Promocija traje od 15.04.2021. do 01.10.2021. godine i vrijedi za sve Bosch ProHygienic usisavače.

AKCIJA /
Usisavač s vrećicom BOSCH BGB2HYG1 ima snagu 600 W i razinu buke 80 dB(A). Uz Easy Control postgnite optimalnu učinkovitost na svim podovima s jednostavnom prilagodbom snage našeg Bosch motora. Ima ULPA Allergy Filter koji je posebno preporučljiv za alergičare.
999,00 kn
849,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Usisavač s vrećicom BOSCH BGLS4HYG2 ima snagu 700 W i razinu buke 69 dB(A). Super tiha razina zvuka zahvaljujući integriranom tihom zvučnom sistemu. Power Control osigurava optimalne rezultate na svim podovima s preciznom regulacijom snage i odličnim upravljanjem motorom.
1.249,00 kn
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača koji dolazi s Remote Power Control funkcijom za jednostavno upravljanje svim postavkama izravno s ručke. S higijenskim filterom UltraAllergy imat ćete odličnu filtraciju - posebice osmišljen za alergičare.
1.749,00 kn
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Usisavač s vrećicom BOSCH BGL8HYG1 ima snagu 890 W i razinu buke 74 dB(A). Dolazi s Hardfloor mlaznicom sa mekim četkama. Pogodno za nježno čiščenje podova poput parketa. 3 djelni pribor- uski nastavak za proreze i postavljena četkica sa odvojenom četkom za namještaj.
2.149,00 kn
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Višenamjenski usisavač BOSCH BWD420HYG AquaWash&Clean je prvi Bosch 3u1 mokro-suhi usisavač - perite tepihe, pokupite tekućine, usisavajte podove. S četkom za madrac za higijensko čišćenje. Za mokro-suho čišćenje obično su vam potrebni različiti aparati.
2.399,00 kn
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Bežični štapni usisavač BOSCH BCH86HYG2 ima snagu 25,2 V. Vrijeme rada na baterije iznosi 60 minuta. Dolazi s 3 razine rada: 1. razina - za jednostavno čišćenje i maksimalne rezultate, 2.razina- za normalno čišćenje i prosječno radno vrijeme, 3.- Turbo za veliko čišćenje i kraće radno vrijeme.
2.299,00 kn
1.949,00 kn
Raspoloživo odmah!