Vaša košarica je prazna.

100 dana jamstva povrata novca za IPL Epilator Philips Lumeu!

Potpuno zadovoljstvo ili vam vraćamo novac

100 dana jamstva povrata novca

Philips program omogućuje vam kupnju Philips Lumea IPL sustava bez ikakvog rizika. Ako kupljeni uređaj nije ispunio vaša očekivanja nakon najmanje 42 dana, a najviše 100 dana od dana kupnje, jamčimo vam povrat novca.

Optimalne rezultate moguće je vidjeti tek nakon pravilne upotrebe uređaja. Povrat uređaja zbog eventualnog nezadovoljstva moguć je tek nakon 42 dana, nakon što učinite 4 tretmana u pravilnim razmacima, dostupnima u uputama za uređaj. Također je važno da prije kupnje provjerite odgovara li vam Lumea sustav za uklanjanje dlačica. Detaljne upute te grafikon s kombinacijama tipa kože i tipa kose možete pronaći u brošuri na prodajnom mjestu.

Uvjeti kupnje Philips Lumea IPL sustava uz ostvarenje 100 dana probnog roka vrijede od 15.10. do 30.11.2019. na prodajnim mjestima Svijeta medija.

U promociji 100 dana probnog korištenja sudjeluju sljedeći modeli:  BRI953, BRI950, SC1997i SC1994.

 

    

Ako želite iskoristiti ovu ponudu trebate učiniti sljedeće:

Korak 1: Vratite proizvod zajedno s dodatnom opremom i jamstvenim listom u originalnom pakiranju na prodajno mjesto u roku od najmanje 42 dana, a najviše 100 dana od datuma kupnje navedenog na računu. Proizvod treba biti u savršenom stanju i ne smije imati kvarove izazvane neispravnim rukovanjem.

Korak 2: Pakiranje također mora sadržavati i originalan račun koji dokazuje da je proizvod kupljen u promotivnom razdoblju (od 15.10. do 30.11.2019.), zajedno s obrascem povratnice kojeg možete pronaći na ovoj stranici ili na drugoj stranici brošure. Obrazac povratnice potrebno je ispuniti s osobnim podacima

    

Proizvodi na promociji: