Vaša košarica je prazna.

100 dana jamstva povrata novca uz Philips Lumea IPL sustav za uklanjanje dlačica

 

Naš program omogućuje Vam kupnju Philips Lumea IPL sustava bez ikakvog rizika. Ako kupljeni uređaj nije ispunio Vaša očekivanja nakon najmanje 42 dana, a najviše 100 dana od dana kupnje, jamčimo vam povrat novca.

U promociji 100 dana probnog korištenja sudjeluju sljedeći modeli: BRI959, BRI956, BRI953, BRI950, SC1997 i SC1995.

Provedbu ove ponude osigurava Philips d.o.o. u suradnji s Philips partnerima.

Ako niste zadovoljni uređajem, nakon najmanje 42 dana, a najviše 100 dana od dana kupnje navedenog na računu, molimo vratite ga zajedno s dodatnom opremom i jamstvenim listom u originalnom pakiranju na prodajno mjesto uz:
a) Originalni račun (fotokopije neće biti prihvaćene) kao dokaz kupovine
b) Ispunjen formular koji se nalazi ovdje
Proizvod mora biti zaprimljen u najranijem roku od 42 dana od dana kupovine, a najkasnije 100 dana od datuma prve kupovine koja mora biti ostvarena unutar promotivnog razdoblja (1.4. do 31.5.2018.)

Optimalne rezultate moguće je vidjeti tek nakon pravilne upotrebe uređaja. Povrat uređaja zbog eventualnog nezadovoljstva moguć je tek nakon 42 dana, nakon što učinite 4 tretmana u pravilnim razmacima, dostupnima u uputama za uređaj. Također je važno da prije kupnje provjerite odgovara li vam Lumea sustav za uklanjanje dlačica. Detaljne upute te grafikon s kombinacijama tipa kože i tipa kose možete pronaći u brošuri na prodajnom mjestu.

Povrat novca bit će izvršen na prodajnom mjestu i to na isti način na koji je izvršena kupovina proizvoda. Moguće je predati maksimalno 1 zahtjev po osobi. Ponuda se odnosi samo na potrošače i ne primijenjuje se na trgovce i veletrgovce. Ukoliko potrošač na originalnom računu za kupnju Philips uređaja koji vraća imai druge stavke/troškove, iznos povrata novca bit će jednak cijeni po kojoj je kupljen Philips uređaj naveden u ovoj stavci.

Odredbe i uvjeti promotivne akcije ni na koji način ne ugrožavaju ustavna prava kupca.
Promocija jamstva povrata novca traje od 1.4. do 31.5.2018.
Ponudu Philips Lumea IPL uređaja istražite ovdje.