Vaša košarica je prazna.

Kaptol

 

Svijet Medija Centar Kaptol

Poslovnica Svijeta Medija u Centru Kaptol trenutno radi u privremenom prostoru na terasi Kaptol centra (2. kat). Na toj lokaciji poslovati ćemo do završetka preuređenja Centra Kaptol.

Nakon završetka radova koji se očekuje krajem proljeća 2020. otvaramo vrata potpuno novog Premium Brands shopa koji će se prostirati na više od 700 m2.

Svijet Medija u Centru Kaptol nudi širok asortiman tehničke robe: televizori, audio oprema i HiFi uređaji, mobiteli, auto akustika, navigacije, satovi, igraće konzole i igre, fotoaparati i foto oprema, bijela tehnika, kućanski aparati, uređaji za osobnu njegu i mnoge druge proizvode.

Od navedene ponude izdvajamo sljedeće brandove: Bose, JBL, Yamaha, Pro-Ject, Audioquest, Samsung, Sony, Pioneer, Kenwood, Garmin, Suunto, GoPro, Philips, KitchenAid, DeLongi, Braun, Remington i mnoge druge poznate svjetske brandove. 

O trgovačkom centru Kaptol

Trgovački centar Kaptol smješten je u neposrednoj blizini samog centra Zagreba na samom kraju Tkalčićeve ulice sa zapadne i Ulice Nova Ves s istočne strane. Parkiranje je osigurano u garažnom prostoru centra.

Telefon: 

01 4666 200
01 4553 330

Mobitel: 

095 4553 334

Radno vrijeme: 

Pon-Pet: 9:00 - 17:00 h | Sub: 9:00 - 15:00 h

Email: 

centar.kaptol@svijet-medija.hr