Vaša košarica je prazna.

Nokia x

Maskice i torbice

Preklopne korice za mobitel NOKIA 6 CP-301 crne su kožne korice koje će savršeno pristajati vašem uređaju bez ometanja kamere, mikrofona ili zvučnika. Štite uređaj od ogrebotina, prašine, padova i raznih drugih vanjskih oštećenja. Preklopne korice su vrlo elegantnog izgleda.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel NOKIA 3 CC-103 - prozirna je izrađena od čvrstog, izdržljivog silikona. Ova maskica će zaštiti vaš uređaj Nokia 3 od ogrebotina i prašine. Prozirna je tako da će dizajn vašeg uređaja i dalje biti istaknut i vidljiv.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!

Bez obzira koristite li Samsung, Apple, LG ili neki drugi brand mobitela, svaki mobitel treba adekvatno zaštititi. Kupovina zaštitne opreme za vaš smartphone mobitel je pametna investicija. Odgovarajuća zaštita čuva Vaš mobilni telefon od svakodnevnog trošenja, habanja, udaraca, prljavštvine i ostalih oštećenja. Na svijet-medija.hr možete pronaći široki raspon stilova i dizajna armbanda, maskica, torbica i preklopnih korica za svoj mobitel. Prije kupovine provjerite točan model mobilnog telefona kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost sa zaštitnom opremom.

Maskice za mobitele su najčešće izrađene od silikonskog materijala te štite stražnje i bočno kućište mobitela od ogrebotina i smanjuju mogućnost oštećenja prilikom pada.

Preklopne korice za mobitele ili tzv. Flip coveri pružaju zaštitu prednjem i stražnjem kućištu mobitela. Postoje dvije osnovne vrste, flip H i flip V. Flip H se često naziva i „Book cover“ zbog svog oblika i načina otvaranja koji podsjeća na knjigu. Flip V preklopne korice otvaraju se u obliku slova „V“.

Torbice za mobitele - ETUI su univerzalne, različitih veličina te se namijenjene različitim veličinama mobilnih uređaja. Istovremeno pružaju moderan izgled i zaštitu.