Vaša košarica je prazna.

Kompatibilnost iPhone X x

Maskice i torbice

Maskica za mobitel +class Silicone case za Apple iPhone X crna odlično prianja uz tipke za regulaciju glasnoće i mirovanje/aktivacije te zaobljene rubove vašeg uređaja. Mekana maskica štiti iPhone od oštećenja, a ne čini ga osjetno većim i težim.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel +class Silicone case za Apple iPhone X crvena odlično prianja uz tipke za regulaciju glasnoće i mirovanje/aktivacije te zaobljene rubove vašeg uređaja. Mekana maskica štiti iPhone od oštećenja, a ne čini ga osjetno većim i težim.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel +class Silicone case za Apple iPhone X plava P1 odlično prianja uz tipke za regulaciju glasnoće i mirovanje/aktivacije te zaobljene rubove vašeg uređaja. Mekana maskica štiti iPhone od oštećenja, a ne čini ga osjetno većim i težim.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel +class Silicone case za Apple iPhone X plava P4 odlično prianja uz tipke za regulaciju glasnoće i mirovanje/aktivacije te zaobljene rubove vašeg uređaja. Mekana maskica štiti iPhone od oštećenja, a ne čini ga osjetno većim i težim.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel +class Silicone case za Apple iPhone X žuta odlično prianja uz tipke za regulaciju glasnoće i mirovanje/aktivacije te zaobljene rubove vašeg uređaja. Mekana maskica štiti iPhone od oštećenja, a ne čini ga osjetno većim i težim.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel +class TPU Shine Apple iPhone X - crna je elegantna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina i oštećenja. Kompatibilna je s Apple iPhone X uređajima. Boja: crna.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel +class TPU Shine Apple iPhone X - srebrna je elegantna maskica tankog dizajna i lijepog izgleda. Štiti vaš uređaj od ogrebotina i oštećenja. Kompatibilna je s Apple iPhone X uređajima. Boja: srebrna.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!

Bez obzira koristite li Samsung, Apple, LG ili neki drugi brand mobitela, svaki mobitel treba adekvatno zaštititi. Kupovina zaštitne opreme za vaš smartphone mobitel je pametna investicija. Odgovarajuća zaštita čuva Vaš mobilni telefon od svakodnevnog trošenja, habanja, udaraca, prljavštvine i ostalih oštećenja. Na svijet-medija.hr možete pronaći široki raspon stilova i dizajna armbanda, maskica, torbica i preklopnih korica za svoj mobitel. Prije kupovine provjerite točan model mobilnog telefona kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost sa zaštitnom opremom.

Maskice za mobitele su najčešće izrađene od silikonskog materijala te štite stražnje i bočno kućište mobitela od ogrebotina i smanjuju mogućnost oštećenja prilikom pada.

Preklopne korice za mobitele ili tzv. Flip coveri pružaju zaštitu prednjem i stražnjem kućištu mobitela. Postoje dvije osnovne vrste, flip H i flip V. Flip H se često naziva i „Book cover“ zbog svog oblika i načina otvaranja koji podsjeća na knjigu. Flip V preklopne korice otvaraju se u obliku slova „V“.

Torbice za mobitele - ETUI su univerzalne, različitih veličina te se namijenjene različitim veličinama mobilnih uređaja. Istovremeno pružaju moderan izgled i zaštitu.