Vaša košarica je prazna.

Apple punjači x

Punjači za mobitele

Novo /
Bežični punjač za mobitel Apple MagSafe Charger ima visoko kvalitetni i magnetni priključak koji se tijekom iznenadnih opterećenja automatski isključi i spriječi oštećenja kabela. Ima ugrađen LED indikator koji prikazuje status punjenje, omogućuje praktično spremanje i prenošenje.
409,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Apple 20W USB-C adapter napajanja nudi brzo i učinkovito punjenje kod kuće, u uredu ili u pokretu. Iako je adapter za napajanje kompatibilan s bilo kojim uređajem koji podržava USB-C, Apple preporučuje da ga spojite s 11-inčnim iPad Pro i 12,9-inčnim iPad Pro za optimalno punjenje.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Bežični punjač Apple MagSafe Duo Charger praktičan je za punjenje kompatibilnog iPhonea, AppleWatcha, kućišta za bežično punjenje AirPods slušalica te drugih Apple uređaja. Uređaje jednostavno postavite na punjač i brzo učinkovito punjenje započinje čim se uspostavi kontakt.
1.289,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
MAG WIRELESS CHARGER je postolje za bežično punjenje dizajnirano za iPhone uređaje s MagSafe tehnologijom. Opremljen magnetima, omogućuje automatsko i precizno poravnavanje s iPhone uređajima. Mag bežični punjač omogućuje brzo bežično punjenje od 7,5 W optimizirano za iPhone.
229,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Punjač za mobitel se svakodnevno koristi i gotovo smo ovisni o njemu. Prije nekoliko godina je svaki proizvođač proizvodio punjače samo za svoje modele. Trenutno se na tržištu mobitela mogu pronaći tri vrste punjača: Apple punjači, Micro USB punjači i USB C punjači. 

Apple punjači su svi punjači namijenjeni isključivo za mobitele proizvođača Apple – za iPhone. Trenutno postoje Apple punjači s 30-pinskim konektorom, koji se koriste za starije generacije iPhonea i Apple punjači s lighning konektorom koji koriste modeli iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 i iPhone 7 Plus. 

Micro USB punjači su „univerzalni“ punjači koje koriste gotovo svi mobiteli. Osim mobitela Micro USB punjače koriste MP3 playeri, tableti, E-book readeri, prijenosni zvučnici, prijenosni baterijski punjači i mnogi drugi uređaji. U ponudi imamo brže i sporije punjače, a brzina punjenja ovisi o izlaznoj struji punjača. Kod Samsung punjača brzi punjači u nazivu imaju oznaku AFC – Adaptive fast charging.

Prijenosni baterijski punjači su eksterne baterije za mobitele. Razlikuju se po kapacitetu, broju izlaza, te izlaznoj struji punjača. Kapacitet određuje koliko ćete puta moći napuniti svoj mobitel s jednim punjenjem punjača.

USB C punjači su punjači koje koriste novije generacije mobitela. 

Univerzalni punjači s USB ulazom su punjači koji imaju USB ulaz i na njih možete spajati i puniti sve uređaje koji se pune putem USB kabela. Razlikuju se po broju USB ulaza i izlaznoj struji.