Vaša košarica je prazna.

Realme x

Mobiteli

Novo /
AKCIJA /
Mobitel Smartphone Realme 5 4GB 128GB dual SIM - plavi je uređaj s baterijom od 5000mAh koja ima AI hlađenje. Krasi ga zaslon od 6,5 inča s mini-drop izrezom za kameru, te novi dizajn s Nano holografskom bojom i nevjerojatna Quad kamera.
1.399,00 kn
1.119,20 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Mobitel Smartphone Realme 5 PRO - zaslon od 6,3 inča i novi dizajn s Nano holografskom bojom, te nevjerojatna Quad kamera čine ovaj model posebnim. Quad kamera sastoji se od 48 MP glavne kamere, 119 stupnjeva ultraširokokutne kamere, portret kamere i 4cm makro kamere.
2.199,00 kn
1.759,20 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Mobitel Smartphone Realme X2 8GB 128GB dual SIM - plavi krasi Snapdragon 730G procesor, Hawk Eye AI Quad Kamera i 6.4 inčni Super AMOLED zaslon. Kamera 64 MP Hawk Eye sadrži novi Samsung GW1 senzor koji ima 3D HDR tehnologiju koja omogućuje vrhunske fotografije visoke rezolucije.
2.599,00 kn
2.079,20 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Mobitel Smartphone Realme X2 PRO 12GB 256GB dual SIM - plavi pokreće Snapdragon 855 Plus procesor, te nevjerojatnih 12GB RAM memorije. Potrebno je naglasiti super AMOLED zaslon od 6.5 inča, 90 Hz, koji uz službeni HDR10+ certifikat jamči da ćeš svoje omiljene sadržaje gledati u vrhunskoj kvaliteti.
4.399,00 kn
3.519,20 kn
Raspoloživo odmah!

Najbolja ponuda mobitela – akcijske cijene i najveći izbor Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, Nokia i Lenovo mobitela na svijet-medija.hr. 

Mobilne telefone dijelimo na četiri osnovne grupe prema skupinama korisnika – na klasične mobitele koji nude osnovne funkcije poziva i slanja sms-ova, mobitele za starije s velikim tipkama i osnovnim funkcijama, mobitele za korištenje u ekstremnim uvjetima i modele pametnih telefona ili smartphone mobitele.

Klasični mobiteli namijenjeni su onim praktičnim korisnicima koji od telefona ne očekuju previše već ih koriste za telefoniranje i slanje SMS-ova.

Mobiteli za starije, ili mobiteli s velikim tipkama, prilagođeni su za starije i slabovidne osobe koji koriste osnovne funkcije zvanja i slanja SMS-ova.

Mobiteli za ekstremne uvjete – otporni na prašinu, vlagu i udarce te ih najčešće koriste osobe koje se bave planinarenjem, građevinarstvom ili se svakodnevno nalaze u sličnim uvjetima.

Pametni telefoni ili smartphone mobiteli snažno se počinju razvijati pojavom prvih iPhonea koje je na tržište lansirala tvrtka Apple s vlastitim operativnim sustavom pod nazivom iOS. Nedugo nakon toga Google izbacuje na tržište Android operativni sustav, koji je za razliku od iOS-a otvorena platforma, koriste ga gotovo svi ostali proizvođači telefona koji se mogu naći u našoj ponudi - Samsung, Sony, Huawei, LG, Nokia, Lenovo i ostali. Kao treći operativni sustav na tržištu se nalazi i Microsoft koji je razvio Windows operativni sustav za mobitele - Windows phone.

Pametne telefoni, osim osnovnih funkcija razgovora i slanja SMS-ova, koriste se za snimanje fotografija i videa, pretraživanje interneta i pregledavanje videa na youtubeu, komunikacije na društvenim mrežama poput Facebooka, za video i glasovne razgovore putem WhatsAppa, Vibera i Skypea.

Osim po grupama i robnoj marki mobitela, uz pomoć pametnih filtera s lijeve strane, izbor možete suziti po tehničkim karakteristikama kao što su Dual SIM podrška - mobiteli s dvije kartice koji se nazivaju Dual SIM mobiteli, veličina ekrana, vrsta procesora, količina RAM memorije - bitne za brzinu obavljanja procesa, operativnom sustavu, interna memoriji za pohranu podataka, karakteristikama kamere i boji uređaja.