Vaša košarica je prazna.

Želite li najljepši i njegovan travnjak? Iz naše ponude po povoljnim cijenama preporučujemo Bosch električne kosilice ili, za rukovanje bez napora, Bosch akumulatorske kosilice. Bosch inovativne tehnologije omogućuju enormnu snagu u radu kosilice koja je do sada bila moguća samo s benzinskim kosilicama. S inovativnim češljem za travu uređenje travnjaka je moguće skroz do ruba.

Za manje i rjeđe travnjake i tihu košnju odaberite ručnu kosilicu iz Bosch radionice. Učinkoviti noževi pružaju izrazito laku košnju, a moguće ih je podesiti bez upotrebe alata. Ručne kosilice pomažu i u prozračivanju travnjaka, a rad bez kabela i struje je ekološki prihvatljiv.

Za travnjake obrasle mahovinom i nakupljenim lišćem Bosch prozračivači travnjaka će udahnuti novu snagu. Prozračivač travnjaka će pokupiti mahovinu i lišće i travnjak ostaviti čistim i ugodnim.

U dodatnom priboru za kosilice pronađite zamjenski nož za svoju kosilicu. Ako ne želite ostavljati travu za sobom koristeći ručnu kosilicu uzmite dodatnu košaru za travu koja će istu pospremiti.