Vaša košarica je prazna.

Kosilice i prozračivači

RASPRODAJA /
Bosch električna kosilica ARM 33 snažnog Powerdrive-motora od 1300 W osigurava uredno pokošeni travnjak u kratkom vremenu. Nenadmašna ušteda prostora zahvaljujući inteligentnoj konstrukciji i kompaktnom dizajnu. Odlična ergonomija zahvaljujući Ergoflex-ručkama. Širina rezanja 34 cm.
1.359,00 kn
1.019,25 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Bosch kosilica za travu Rotak 43 - odličan učinak rezanja i prihvat odrezanog materijala zahvaljujući kaljenom čeličnom nožu i inovativnoj tehnologiji zračne struje. Ergonomske ručke za lako rukovanje. Sustav motora Powerdrive + osigurava pouzdano košenje, čak i pod teškim uvjetima.
2.049,00 kn
1.639,20 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Bosch kosilica za travu ARM 32 za savršeno košenje sve do samog ruba. Inovacija: češalj za travu kosi vaš travnjak savršeno do samog ruba. Snaga: 1.200 W Powerdrive-motor osigurava laki rad, čak i u visokoj travi.
849,00 kn
679,20 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Bosch kosilica za travu Rotak 40 - odličan učinak rezanja i prihvat odrezanog materijala zahvaljujući kaljenom čeličnom nožu i inovativnoj tehnologiji zračne struje. Ergonomske ručke za lako rukovanje. Sustav motora Powerdrive + osigurava pouzdano košenje, čak i pod teškim uvjetima.
1.899,00 kn
1.519,20 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Bosch akumulatorska kosilica ROTAK 32 LI - Sloboda bez smetajućeg kabela u koji bi se mogli zaplesti i bez mirisa benzinskih para. Mala težina za optimalno rukovanje. Lagan uređaj s ugrađenim ručkama za praktično transportiranje.
2.689,00 kn
2.151,20 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Svestrana Bosch kosilica za travu ARM 37. Snažan Powerdrive-motor osigurava uredno pokošeni travnjak u kratkom vremenu. Ergonomska Ergoflex-ručka za vođenje kosilice bez napora i za zdrava leđa. Spremnik za travu zapremine 40 litra za manje prekida rada za pražnjenje.
1.449,00 kn
1.159,20 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Svestrana Bosch kosilica za travu ARM 34. Snažan Powerdrive-motor (1300 W) osigurava uredno pokošeni travnjak u kratkom vremenu. Nenadmašna ušteda prostora zahvaljujući inteligentnoj konstrukciji i kompaktnom dizajnu. Odlična ergonomija zahvaljujući Ergoflex-ručkama.
1.299,00 kn
1.039,20 kn
Raspoloživo odmah!

Želite li najljepši i njegovan travnjak? Iz naše ponude po povoljnim cijenama preporučujemo Bosch električne kosilice ili, za rukovanje bez napora, Bosch akumulatorske kosilice. Bosch inovativne tehnologije omogućuju enormnu snagu u radu kosilice koja je do sada bila moguća samo s benzinskim kosilicama. S inovativnim češljem za travu uređenje travnjaka je moguće skroz do ruba.

Za manje i rjeđe travnjake i tihu košnju odaberite ručnu kosilicu iz Bosch radionice. Učinkoviti noževi pružaju izrazito laku košnju, a moguće ih je podesiti bez upotrebe alata. Ručne kosilice pomažu i u prozračivanju travnjaka, a rad bez kabela i struje je ekološki prihvatljiv.

Za travnjake obrasle mahovinom i nakupljenim lišćem Bosch prozračivači travnjaka će udahnuti novu snagu. Prozračivač travnjaka će pokupiti mahovinu i lišće i travnjak ostaviti čistim i ugodnim.

U dodatnom priboru za kosilice pronađite zamjenski nož za svoju kosilicu. Ako ne želite ostavljati travu za sobom koristeći ručnu kosilicu uzmite dodatnu košaru za travu koja će istu pospremiti.