Vaša košarica je prazna.

Škare za travu, živicu, grmlje, voćke

Best price /
Bosch Isio akumulatorske škare za travu, škare za grmlje i raspršivač. Isio višenamjenski alat, savršen pomoćnik za dnevni rad u vrtu. Izdržljivo i snažno: zahvaljujući litij-ionskom akumulatoru i sustavu „protiv blokade“ radite bez smetnji i do 50 minuta s jednim napunjenim akumulatorom.
799,00 kn
739,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch ISIO3 akumulatorske škare za grmlje i travu sa gratis zaštitnim rukavicama. Višenamjenski: nova serija „Multi-click“ nastavaka osigurava još veću svestranost za Isio. Kompaktan i lagan alat: idealan oblik, veličina i težina za korištenje bez napora.
549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch akumulatorske škare za živicu EasyHedgeCut 12-35 napona akumulatora 12V te kapaciteta 2.5 Ah. Mala težina i kompaktnost, idealan alat za održavanje malih živica. Dijamantno brušeni noževi duljine 350 mm s razmakom zubaca od 15 mm. Maks. 110 m2 po punjenju akumulatora.
1.119,00 kn
919,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch električne škare za živicu AHS 55-26 manje težine i veće snage, idealne za živice srednje veličine. Velika snaga: motor od 600 W i novo konstruirani nož s funkcijom piljenja i razmakom noževa od 26 mm. Duljina noža 550 mm.
1.499,00 kn
1.239,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch akumulatorske škare za živicu AHS 54-20 LI . Velika snaga: zahvaljujući dugom nožu od 540 mm i razmaku noževa od 20 mm, elektronski sustav „protiv blokade“ omogućuje snažno rezanje i savladava svaki zadatak bez napora.
2.225,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch škare za živicu AHS 55-16 - lagan i snažan uređaj za udobno rezanje živica. Izvanredna učinkovitost: motor velike pokretne snage i razmak noževa od 16 mm osiguravaju potrebni kapacitet za rezanje mlađih živica ili malih do srednjih živica. „High-Power“ motor s 450 W za snažno rezanje.
659,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch akumulatorske škare za grmlje ASB 10,8 LI Set - oblikovanje, rezanje i šišanje. 3 u 1 set škara za travu i za grmlje. Velika snaga: kompaktan, praktičan uređaj sa sustavom „protiv blokade“ za kontinuirano rezanje. Dugo vrijeme rada: do 100 minuta uz težinu od samo 900 grama.
939,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Ako želite da Vaša živica, grmovi i trava izgledaju besprijekorno, na svijet medija.hr pretražite ponudu po najpovoljnijoj cijeni Bosch škara koje nude pravo rješenje. Bosch škare za grmlje s litij-ionskom tehnologijom  su praktične, lagane i idealne za oblikovanje. Ukoliko trebate pokositi travu na zahtjevnim mjestima ili napraviti savršene rezove uz rubnjake Vaših staza, tu je savršeni alat u obliku aku škara za travu.

Za Vašu živicu imamo veliki izbor akumulatorskih škara i električnih škara. Lagana konstrukcija električnih škara za živicu omogućuje lako i ugodno šišanje živica dok Vam aku škare daju slobodu korištenja bez kabela.

U našoj ponudi nalazi se i dodatni pribori za vrtne škare u obliku raznih nastavaka, noževa , pila..