Vaša košarica je prazna.

Šišači trave - trimeri

Best price /
Bosch električne škare za grmlje AFS 23-37 prikladne su za svaku vrstu šišanja, od normalne trave do tvrdokornog raslinja i izraslog korova. Snaga ekvivalentna 1,3 ks osigurava izvanredan učinak rezanja. Motor snage od 950 W, krug rezanja 37 cm, debljina rezne niti 3,5 mm.
1.349,00 kn
1.149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Best price /
Bosch električni šišač tratine ART 30 kompaktan uređaj za svaku okućnicu sa snagom motora od 550W. Prebacite od šišanja tratine na način rada za obradu rubova samo jednim klikom. Podešavanje visine 80 - 115 cm jednim klikom. Promjer rezanja 30 cm.
799,00 kn
735,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Imate problema s rubovima Vašeg travnjaka, staza Vam je obrasla? U voćnjaku trebate podšišati travu oko stabala? Bosch ima rješenje za Vas. Veliki izbor šišača tratine s kabelom i bez kabela.

Aku šišači trave - trimeri su savršen alat za rezanje žilave trave, visokih livada i zaraslih kutova vrta. Bosch aku trimeri su jednostavni za rukovanje, udobni za rad i nude maksimalnu slobodu kretanja.

Na našoj stranici svijet-medija.hr možete izabrati i dodatni pribor za svoje šišače trave – trimere kao što su: razni noževi, niti, nastavci.

Bosch za svoje cijene nudi najbolje za Vas.