Vaša košarica je prazna.

Šišači trave - trimeri

Best price /
Bosch električni šišač tratine ART 30 kompaktan uređaj za svaku okućnicu sa snagom motora od 550W. Prebacite od šišanja tratine na način rada za obradu rubova samo jednim klikom. Podešavanje visine 80 - 115 cm jednim klikom. Promjer rezanja 30 cm.
799,00 kn
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
„Semi-Auto Feed“ sustav: otpušta nit šišača automatski pri uključivanju uređaja, te time osigurava uvijek optimalnu duljinu niti. Snaga 280 W i 12.500 o/min omogućuju brzo i čisto rezanje travnjaka. Izuzetno lagan i upravljiv zbog težine od samo 1,7 kg. Promjer kruga rezanja 26 cm.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch ART 35 Heavy duty - idealna kosilica za rezanje visoke i tvrde trave, livada i zaraslih kutova u vrtu. Stabilna ručka i štitnik: štite uređaj kod pada na tvrdu podlogu i nebrižljivog odlaganja. Lagan uređaj: jednostavno se upravlja i transportira.
749,00 kn
699,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Imate problema s rubovima Vašeg travnjaka, staza Vam je obrasla? U voćnjaku trebate podšišati travu oko stabala? Bosch ima rješenje za Vas. Veliki izbor šišača tratine s kabelom i bez kabela.

Aku šišači trave - trimeri su savršen alat za rezanje žilave trave, visokih livada i zaraslih kutova vrta. Bosch aku trimeri su jednostavni za rukovanje, udobni za rad i nude maksimalnu slobodu kretanja.

Na našoj stranici svijet-medija.hr možete izabrati i dodatni pribor za svoje šišače trave – trimere kao što su: razni noževi, niti, nastavci.

Bosch za svoje cijene nudi najbolje za Vas.