Vaša košarica je prazna.

Puhala vrućeg zraka

Best price /
Bosch puhalo vrućeg zraka PHG 500-2. Univerzalni uređaj s 1.600 W za odvajanje boja i lakova, za lemljenje i pričvršćivanje s različitim materijalima. Thermo-stop – samostalno isključenje grijaćeg elementa kod preopterećenja. Reguliranje temperature i protoka zraka u 2 stupnja.
389,00 kn
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch PHG 630 DCE univerzalno puhalo vrućeg zraka s najvećom udobnošću korištenja. Univerzalni uređaj s 2.000 W za odvajanje boja i lakova, za oblikovanje i stezanje vrućim zrakom. Pogodan za radove lemljenja, varenja i pokositrenja.
765,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch univerzalno puhalo vrućeg zraka sa stupnjem za hladni zrak. PHG 600-3 Univerzalni uređaj s 1.800 W za odvajanje boja i lakova, za lemljenje i pričvršćivanje s različitim materijalima. Stupanj za hladni zrak od 50 °C za brzo hlađenje i rad pri niskim temperaturama.
459,00 kn
Raspoloživo odmah!

Za odmrzavanje, sušenje, spajanje kabela, oblikovanje, odvajanje boja i lakova, varenje plastike, postavljanje cijevi toplinskim oblikovanjem pa čak i lemljenje izaberite po povoljnim cijenama odgovarajuće puhalo vrućeg zraka branda Bosch. Uređaj ima i stupanj za hladni zrak koji omogućuje brzo hlađenje materijala koji se obrađuje.