Vaša košarica je prazna.

Blanje i glodalice

Best price /
AKCIJA 20.10.-20.11.2017. Bosch profesionalna snažna blanja s dubinom skidanja strugotina do 2,6 mm. Snažan 650 W motor za velike brzine blanjanja. Blokada uključivanja prilagođena potrebama korisnika za dešnjake i ljevake. Zaštita radnog predmeta zahvaljujući papuči za odlaganje.
1.049,00 kn
849,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch PHO 2000 je kompaktna i snažna ručna blanja od 680 W za zahtjevne primjene do dubine skidanja strugotine od 2 mm. Dvostrano izbacivanje strugotina za priključak vrećice za prašinu ili usisavača – strugotine se po želji izbacuju na lijevoj ili desnoj strani uređaja, ovisno o radnoj situaciji.
799,00 kn
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch glodalica POF 1200 AE je snažan i precizan uređaj za kreativan rad s drvom. Izbor broja okretaja u skladu s materijalom zahvaljujući Bosch elektronici s kotačićem za podešavanje i sklopkom za dodavanje gasa. Jednostavna i brza promjena glodala zahvaljujući integriranoj blokadi vretena.
795,00 kn
Raspoloživo odmah!

Renovirate ili izrađujete nešto od drveta i želite kvalitetnu obradu materijala? Na svijet-medija.hr nudimo kvalitetne i kompaktne Bosch glodalice i blanje tj. hoblerice po povoljnim cijenama.

Bosch blanje nude izrazito brzo i precizno skidanje materijala velikom širinom hoblanja. Bosch hoblerica sa svojom kombiniranom ručkom omogućuje lako podešavanje dubine skidanja strugotine.

Bosch vertikalne glodalice omogućuju svestranu obradu najrazličitijih materijala, glodanje utora, rubova i profila kao i glodanje dugih provrta i kopiranje.