Vaša košarica je prazna.

Blanje i glodalice

Bosch profesionalna snažna blanja s dubinom skidanja strugotina do 2,6 mm. Snažan 650 W motor za velike brzine blanjanja. Blokada uključivanja prilagođena potrebama korisnika za dešnjake i ljevake. Zaštita radnog predmeta zahvaljujući papuči za odlaganje.
1.049,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch PHO 2000 je kompaktna i snažna ručna blanja od 680 W za zahtjevne primjene do dubine skidanja strugotine od 2 mm. Dvostrano izbacivanje strugotina za priključak vrećice za prašinu ili usisavača – strugotine se po želji izbacuju na lijevoj ili desnoj strani uređaja, ovisno o radnoj situaciji.
749,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch kompaktna ručna blanja PHO 1500 od 550 W za zahtjevne primjene do dubine skidanja strugotine od 1,5 mm. Izbacivanje strugotina s priključkom na vrećicu za prašinu ili usisavač.
599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch glodalica POF 1400 ACE- Maksimalnanaga i preciznost za kreativan i udoban rad s drvom. Snažni motor od 1.400 W za zahtjevne zadatke u svim vrstama drva. Bosch sustav Constant-Electronic stalno održava konstantni broj okretaja i osigurava optimalnu kvalitetu rezanja. Ugrađena radna svjetiljka.
1.119,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, Bosch blanja PHO 3100 pruža laki rad bez zamaranja. Velika kvaliteta površine zahvaljujući najvećem broju okretaja u praznom hodu u svojoj klasi i patentirani Woodrazor sustav noža velike kvalitete.
1.269,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch glodalica POF 1200 AE je snažan i precizan uređaj za kreativan rad s drvom. Izbor broja okretaja u skladu s materijalom zahvaljujući Bosch elektronici s kotačićem za podešavanje i sklopkom za dodavanje gasa. Jednostavna i brza promjena glodala zahvaljujući integriranoj blokadi vretena.
795,00 kn
Raspoloživo odmah!

Renovirate ili izrađujete nešto od drveta i želite kvalitetnu obradu materijala? Na svijet-medija.hr nudimo kvalitetne i kompaktne Bosch glodalice i blanje tj. hoblerice po povoljnim cijenama.

Bosch blanje nude izrazito brzo i precizno skidanje materijala velikom širinom hoblanja. Bosch hoblerica sa svojom kombiniranom ručkom omogućuje lako podešavanje dubine skidanja strugotine.

Bosch vertikalne glodalice omogućuju svestranu obradu najrazličitijih materijala, glodanje utora, rubova i profila kao i glodanje dugih provrta i kopiranje.