Vaša košarica je prazna.

Bušilice i izvijači

Best price /
Bosch PSR 1080 LI bušilica - kompaktan i tanak dizajn za jednostavno bušenje i uvrtanje vijaka. Do 200 vijaka s jednim napunjenim akumulatorom. Litij-ionska tehnologija: bez efekta memorije, bez samopražnjenja, uvijek spreman za upotrebu. Vrijeme punjenja 90 min.
699,00 kn
639,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Bosch profesionalna bušilica GSB 13 RE najpraktičnija u svojoj klasi. Ekstremno praktična: nije veća od radne rukavice i teži samo 1,8 kg. Mekani rukohvat za sigurno držanje. Robusna metalna brzostezna glava s dvije čahure za brzu izmjenu alata. Elektronika za precizan početak bušenja.
579,00 kn
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch profesionalni bušaći čekić GBH 2-24 DRE omogućuje povećanu dugotrajnost za teške radove zahvaljujući snažnom 790 W motoru. Najveća brzina bušenja u svojoj klasi zahvaljujući optimiranom prijenosniku.
1.199,00 kn
1.089,00 kn
Raspoloživo odmah!
Udarna bušilica Bosch nudi snažni motor sa 750 W i promjer bušenja u betonu od 14 mm te tako i teški radovi idu lako od ruke. Beskonačne mogućnosti. Moćni stroj: čak i veći promjeri i zahtjevi ne predstavljaju poteškoće, uz kompaktnu konstrukciju, mekani rukohvat i malu težinu.
739,00 kn
Raspoloživo odmah!
Praktična Bosch Mini-X-Line kutija osigurava red i preglednost. 7 svrdla za metal O 2-10 mm od brzoreznog čelika velike učinkovitosti za precizne provrte. Prikladan za sve marke električnih alata.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch praktična plastična kutija s preglednim rasporedom sadržanih dijelova pribora. 24 bita izvijača za 5 najvažnijih tipova vijaka, u svim uobičajenim veličinama, duljina 25 i 50 mm, za sve zadatke pričvršćivanja u kući i u garaži.
75,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zahvaljujući funkciji držanja pomoću vakuma Karcher DDC 50 se drži čvrsto priljubljen uz zid i skuplja prašinu od bušenja. Dodatni usisavač ili specijalna bušilica nisu potrebni. Obje ruke su slobodne za bušenje. Prikladan za svaku bušilicu i za veličine svrdla do 10 mm.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch udarna bušilica snažnog motora sa 500 W i promjerom bušenja u betonu od 13 mm – tako i teški radovi idu lako od ruke. Kompaktna konstrukcija s mekanim rukohvatom, mala težina (samo 1,6 kg) i odlična praktičnost osiguravaju optimalni komfor korištenja i vrhunsku snagu za svaki zadatak.
369,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch 7 svrdla za kamen O 3-8 mm s vrhom od tvrdog metala za udarno bušenje za radove u zidovima, vapnencu, prirodnom i umjetnom kamenu. Za primjenu u udarnim bušilicama. Prikladan za sve marke električnih alata.
35,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch PBH 2800 RE za snažno udaranje u betonu i zidovima, rad dlijetom i bušenje s ekstremno velikom snagom od 720 W. Pneumatski Bosch udarni mehanizam s jačinom udarca od 2,6 J – najveća snaga udaranja u tvrdim materijalima, neovisno u sili pritiskanja.
1.189,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Ako tražite alat za kuću za sitne popravke, hobi ili sklapate namještaj na svijet-medija.hr pronađite po povoljnim cijenama nešto iz provjereno kvalitetnog Bosch asortimana.

Električne udarne bušilice ili akumulatorske udarne bušilice zadovoljit će i majstore s najvišim zahtjevima. Kada Bosch spoji snagu i tehnologiju bušaći čekić savladat će i najtvrđe otpore u zidu i betonu. Za neometani rad bez žica izaberite akumulatorski bušaći čekić. Za bušenje i uvrtanje vijaka bez kabela u ponudi imamo kompaktne, jednostavne i snažne Bosch akumulatorske bušilice-izvijače.  Za pravog kućnog majstora idealan alat je Bosch stacionarna stolna bušilica za provrte visoke preciznosti.

Svrdla i bitove za odgovrajuću namjenu ili sakupljač prašine pronađite kod pomagala za bušenje i dodatni pribor.