Vaša košarica je prazna.

Pile za dom

Praktična višenamjenska pila za kratke rezove u mnogim materijalima. SDS-sustav za posluživanje jednom rukom – jednostavna promjena smjera piljenja omogućuje primjenu kao ubodna pila i kao sabljasta pila. Mala, lagana i kompaktna pila za kontrolirano piljenje – čak i na uskim mjestima.
899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Bosch akumulatorska ubodna pila PST 18 LI – prva kombinacija kompaktne pile i uređaja bez kabela na tržištu ubodnih pila. Syneon Chip: inteligentno upravljanje energijom za optimalnu snagu i maksimalnu izdržljivost kod svakog projekta.
1.149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Akumulatorska višenamjenska pila PST 10,8 LI je opremljena SDS sustavom za jednoručnu izmjenu lista pile. Stoga korisnik može promijeniti smjer piljenja na jednostavan način. Višenamjensku pilu možete istodobno koristiti kao ubodnu pilu i kao sabljastu pilu.
899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch list ubodne pile duljine 152 mm u pakiranju od 5 kom. Korak zubaca 4 mm. Područja primjene: debelo tvrdo i mekano drvo (5-100 mm), svi tipovi ploča, čak i obložene.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch list sabljaste pile za drvo. Područja primjene: grubo drvo, bez čavala (<190 mm), živo drvo, odstranjivanje granja (O <190 mm), ogrjevno drvo (O <190 mm).
60,00 kn
Raspoloživo odmah!
Za kućne majstore s najvišim zahtjevima: maksimalna preciznost u svakom materijalu zahvaljujući dokazanoj Bosch elektronici s izborom i upravljanjem brojem hodova na tipki prekidača i integriranom kotačiću za podešavanje – za jednostavno zarezivanje i rad prilagođen materijalu.
689,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch njišuća ubodna pila PST 1000 PEL - maksimalna preciznost u svakom materijalu zahvaljujući dokazanoj Bosch elektronici s izborom i upravljanjem brojem hodova na tipki prekidača i integriranom kotačiću za podešavanje. Snažni motor sa 650 W i dubina rezanja u drvu od 100 mm.
979,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch ručna kružna pila PKS 55 - dugotrajni list pile za precizne rezove. Jednostavna izmjena lista pile uz pomoć blokade vretena. Brzo i jednostavno prilagođavanje dubine rezanja. Rezanje pod zakošenjem do 45°. Vodilica (pribor) za precizne, ravne rezove.
749,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Pili svaki materijal – bez obzira da li se radi o listovima pile za drvo, za metal ili od gipkog bimetala – svi standardni listovi pile odgovaraju za PSA 700 E. Snažni motor od 710 W – snaga bez granice čak i za najteže primjene pri renoviranju, preuređivanju i u vrtu.
739,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch ručna kružna pila PKS 66 A - snažni motor s 1.600 W i dubina rezanja u drvu od 66 mm. CutControl za kontrolirane rezove slobodnom rukom. Točno podešavanje dubine rezanja i točno podešavanje rezanja pod kutom pomoću brzosteznih poluga.
1.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručna kružna pila malog formata PKS 16 Multi za precizne rezove u različitim materijalima. Tri isporučena lista pile za keramičke pločice, drvo i multi-materijal omogućuju bezbroj primjena. Blokada vretena za brzu i laku izmjenu lista pile. Rezovi uranjanjem, podešavanje dubine rezanja.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch radni stol PTA 1000 - prilagodljivi valjkasti oslonac. Visina radnog stola 700 - 1150 mm. Nosivost bez produžetaka 100 kg. Čvrsti graničnik za piljenje na istu duljinu, kuglični oslonac, lako usmjeravanje pri piljenju velikih drvenih ploča zahvaljujući kugličnom osloncu.
379,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Snažni motor ove Bosch udarne pile sa 500 W i dubina rezanja u drvu od 65 mm – tako i teški radovi idu lako od ruke. Minimalne vibracije i sigurni i udobni rad zahvaljujući sustavu Bosch "Low Vibration" s linearnim izjednačenjem masa i ergonomskim mekanim rukohvatom.
429,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch stolna kružna pila PTS 10 - snažan, otporan i precizan uređaj. Snažni motor od 1.400 W za najteže primjene. Visina rezanja do 75 mm. Integrirani pomični klizač s kutnim graničnikom za zakošenja do ± 60° – za precizno piljenje širokih radnih predmeta.
2.649,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Ako tražite pile za kućnu radinost na svijet-medija.hr imamo u ponudi Bosch pile različitih namjena po povoljnim cijenama.

Sabljaste pile ili akumulatorske sabljaste pile možete koristiti kod renoviranja ili izgradnje, za piljenja plastičnih cijevi ili čak i grana u vrtu. Za jednostavno i precizno piljenje bez vibracija tu su Bosch ubodne pile. Pilite zaobljene linije ili uske zavoje kao nikad prije. Za rad bez kabela preporučujemo akumulatorske ubodne pile. Za precizno uzdužno i koso rezanje idealne su Bosch ručne kružne pile. Moguće je piljenje u gotovo svim materijalima: punom drvu, iverici i čak u aluminiju i plastici. Stacionarne pile namijenjene su za obradu i precizno piljenje velikih predmeta.

Rezervne pile ili radni stol pronađite u pomagalima za piljenje i dodatnom priboru.