Vaša košarica je prazna.

Pile za dom

Bosch list ubodne pile duljine 152 mm u pakiranju od 5 kom. Korak zubaca 4 mm. Područja primjene: debelo tvrdo i mekano drvo (5-100 mm), svi tipovi ploča, čak i obložene.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch akumulatorska ubodna pila PST 18 LI – prva kombinacija kompaktne pile i uređaja bez kabela na tržištu ubodnih pila. Syneon Chip: inteligentno upravljanje energijom za optimalnu snagu i maksimalnu izdržljivost kod svakog projekta.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch list sabljaste pile za drvo. Područja primjene: grubo drvo, bez čavala (<190 mm), živo drvo, odstranjivanje granja (O <190 mm), ogrjevno drvo (O <190 mm).
60,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch Professional ubodna pila GST 90 BE je pouzdani partner za dnevnu upotrebu. Čelična podnožna ploča otporna ja na savijanje. Poboljšani sustav zatezanja lista pile za veliku preciznost rezanja. Primjerna mirnoća rada pri piljenju za najbolje rezultate rada i rad bez zamaranja.
1.179,00 kn
949,00 kn
Raspoloživo odmah!
Za kućne majstore s najvišim zahtjevima: maksimalna preciznost u svakom materijalu zahvaljujući dokazanoj Bosch elektronici s izborom i upravljanjem brojem hodova na tipki prekidača i integriranom kotačiću za podešavanje – za jednostavno zarezivanje i rad prilagođen materijalu.
689,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch ručna kružna pila PKS 66 A - snažni motor s 1.600 W i dubina rezanja u drvu od 66 mm. CutControl za kontrolirane rezove slobodnom rukom. Točno podešavanje dubine rezanja i točno podešavanje rezanja pod kutom pomoću brzosteznih poluga.
1.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bosch Easy ubodna pila PST 700 E: Easy Rider – za precizne zavoje i pravce. Snažni motor sa 500 W i dubina rezanja u drvu od 70 mm – tako i teški radovi idu lako od ruke. Bosch SDS sustav jamči sigurnu izmjenu lista pile bez napora za samo nekoliko sekundi – bez upotrebe alata.
459,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Snažni motor sa 530 W i dubina rezanja u drvu od 80 mm te dubina rezanja čelika od 5 mm. 4 stupnja orbitalnog njihanja za brže napredovanje pri piljenju, bolju pokretljivost u zavojima i duži životni vijek lista pile.
645,00 kn
585,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Bosch akumulatorska sabljasta pila PSA 18 LI za sve brze rezove. Syneon Chip: inteligentno upravljanje energijom za optimalnu snagu i maksimalnu izdržljivost kod svakog projekta. Kompaktna, laka i snažna pila s učinkovitim 18 V akumulatorom i njihanjem za još brže napredovanje pri radu.
1.319,00 kn
1.199,00 kn
Raspoloživo odmah!

Ako tražite pile za kućnu radinost na svijet-medija.hr imamo u ponudi Bosch pile različitih namjena po povoljnim cijenama.

Sabljaste pile ili akumulatorske sabljaste pile možete koristiti kod renoviranja ili izgradnje, za piljenja plastičnih cijevi ili čak i grana u vrtu. Za jednostavno i precizno piljenje bez vibracija tu su Bosch ubodne pile. Pilite zaobljene linije ili uske zavoje kao nikad prije. Za rad bez kabela preporučujemo akumulatorske ubodne pile. Za precizno uzdužno i koso rezanje idealne su Bosch ručne kružne pile. Moguće je piljenje u gotovo svim materijalima: punom drvu, iverici i čak u aluminiju i plastici. Stacionarne pile namijenjene su za obradu i precizno piljenje velikih predmeta.

Rezervne pile ili radni stol pronađite u pomagalima za piljenje i dodatnom priboru.