Vaša košarica je prazna.

Ispaljivači na vodu x

Ispaljivači i oružja

Pobijedite protivnike s dvostrukim mlazom vode iz Super Soaker Barracuda puške koja ima dva vertikalno složena spremnika. Pomicanjem ručice naprijed-nazad oslobađa se dupli kontinuirani mlaz iz spremnika. Plava i bijela Barracuda blaster s dvije cijevi sadrži do 1 litre tekućine.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oslobodite nečujno natapanje sa Supersoakerom Piranha vodenim pištoljem! Posjeduje kompaktnu veličinu koja se lako prenosi tako da borci mogu iznenadno napasti protivnika bilo gdje. Napunite spremnik do 177 mililitara vode, naciljajte i povucite okidač da biste počeli natapati i močiti.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Ispalite 2 uvrnuta mlaza vode iz NERF Super Soaker Twister mlaznica! Izađite van i uživajte uz ovaj Super Soaker NERF blaster. Kada pumpate ručicu, cilindar u vrhu cijevi se okreće kako bi stvorio dvostruku spiralu vode za prskanje konkurencije!
219,00 kn
186,15 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Iznenadite sve dok ispuštate vodu iz NERF Super Soaker Rainstorm vodenog ispaljivača! Ovaj Super Soaker blaster dizajniran je s bačvom koja struji pljusak vode kako bi natopila konkurenciju.
139,00 kn
118,15 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Udružite se s legendarnim dinosaurima kao član elitnog Dinosquada! Iskoristite nevjerojatnu snagu najvećih dinosaura i krenite u nevjerojatne avanture! Pošaljite poplavu vode na svoje mete pomoću DinoSquad Dino-Soak vodenog ispaljivača!
179,00 kn
152,15 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ispaljivač na vodu Nerf Super Soaker Hydro Frenzy dizajniran je s 2 cijevi u cijevi i podesivom mlaznicom za promjenu načina na koji voda izbija iz cijevi, za divlju zabavu u namakanju 3-u-1!
189,00 kn
160,65 kn
Raspoloživo odmah!

Ispaljivači kao dječje puške koje su najpopularnije pod brandom Hasbro NERF nalaze se u našoj ponudi igračaka. Neka zabavna bitka započne! Tu su i poznati svjetski brendovi iz svijeta igre kao što su Silverlit Spin Fighters ispaljivači zvrka iz jednog od najgledanijeg crtića. Potražite ih po najpovoljnijim cijenama uz česte akcije i popuste u Svijetu Medija.

Za ljetnu zabavu i osvježenje kroz igru oko kuće u dvorištu i na otvorenom tu su ispaljivači na vodu.

Nakon što ponestane strelica i municije potražite odgovarajuće punjenje kako bi blaster ponovno bio spreman za bitku.