Vaša košarica je prazna.

Preporučena dob 8+ x

Ispaljivači i oružja

Okrenite se u bitku s Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-16 ispaljivačem! Blaster ima 16 cijevi - 8 okrenutih prema naprijed i 8 prema natrag. Pucajte strelicama iz 8 cijevi okrenutih sprijeda, a zatim okrenite 8 stražnjih cijevi naprijed kako biste nastavili s ispucavanjem strelica.
469,00 kn
Raspoloživo odmah!
Opskrbite se ovim paketom za punjenje Nerf Elite 2.0 od 20 službenih Nerf Elite 2.0 strelica i imajte pri ruci dovoljno vatrene moći za ponovno punjenje svojih Nerf Elite 2.0 ispaljivača! To se događa cijelo vrijeme - neke strelice nestanu kada pucate u Nerf bitci.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Udružite se s legendarnim dinosaurima kao član elitnog DinoSquada! Iskoristite izvanrednu snagu najvećih dinosaura od svih i krenite u nevjerojatne avanture! Ubacite se u akciju s trostrukim strelicama uz Nerf DinoSquad Tricera-blast ispaljivačem!
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
Udružite se s legendarnim dinosaurima kao član elitnog DinoSquada! Iskoristite izvanrednu snagu najvećih dinosaura od svih i krenite u nevjerojatne avanture! Krenite u bitku snagom T-Rexa uz Nerf DinoSquad Rex-Rampage ispaljivač!
539,00 kn
Raspoloživo odmah!
Udružite se s legendarnim dinosaurima kao član elitnog DinoSquada! Iskoristite izvanrednu snagu najvećih dinosaura od svih i krenite u nevjerojatne avanture! Pucajte u žestoku zabavu uz Nerf DinoSquad Raptor-Slash ispaljivač!
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
Okrenite se u bitku s Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8 ispaljivačem! Blaster ima 8 cijevi - 4 okrenute naprijed i 4 okrenute prema natrag. Pucajte strelicama iz 4 cijevi okrenute prema naprijed, a zatim okrenite 4 stražnje cijevi prema naprijed kako biste nastavili ispaljivati strelice.
289,00 kn
Raspoloživo odmah!
Okrenite se u bitku s Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-32 ispaljivačem! Blaster ima 32 cijevi - 16 okrenutih prema naprijed i 16 prema natrag. Pucajte strelicama iz 16 cijevi okrenutih sprijeda, a zatim okrenite 16 stražnjih cijevi naprijed kako biste nastavili s ispucavanjem strelica.
599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pripremite se za bitku s Nerf Elite 2.0 ispaljivačem koji se može nadograditi kako biste dobili pravu prednost u NERF bitkama. Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 uključuje pričvrsni nišan i pričvrsnu cijev tako da ga možete prilagoditi za bilo koju misiju.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!

Ispaljivači kao dječje puške koje su najpopularnije pod brandom Hasbro NERF nalaze se u našoj ponudi igračaka. Neka zabavna bitka započne! Tu su i poznati svjetski brendovi iz svijeta igre kao što su Silverlit Spin Fighters ispaljivači zvrka iz jednog od najgledanijeg crtića. Potražite ih po najpovoljnijim cijenama uz česte akcije i popuste u Svijetu Medija.

Za ljetnu zabavu i osvježenje kroz igru oko kuće u dvorištu i na otvorenom tu su ispaljivači na vodu.

Nakon što ponestane strelica i municije potražite odgovarajuće punjenje kako bi blaster ponovno bio spreman za bitku.