Vaša košarica je prazna.

Preporučena dob 6+ x

Ispaljivači i oružja

Novo /
AKCIJA /
Ispalite 2 uvrnuta mlaza vode iz NERF Super Soaker Twister mlaznica! Izađite van i uživajte uz ovaj Super Soaker NERF blaster. Kada pumpate ručicu, cilindar u vrhu cijevi se okreće kako bi stvorio dvostruku spiralu vode za prskanje konkurencije!
219,00 kn
186,15 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Udružite se s legendarnim dinosaurima kao član elitnog Dinosquada! Iskoristite nevjerojatnu snagu najvećih dinosaura i krenite u nevjerojatne avanture! Pošaljite poplavu vode na svoje mete pomoću DinoSquad Dino-Soak vodenog ispaljivača!
179,00 kn
152,15 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
AKCIJA /
Iznenadite sve dok ispuštate vodu iz NERF Super Soaker Rainstorm vodenog ispaljivača! Ovaj Super Soaker blaster dizajniran je s bačvom koja struji pljusak vode kako bi natopila konkurenciju.
139,00 kn
118,15 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ispaljivač na vodu Nerf Super Soaker Hydro Frenzy dizajniran je s 2 cijevi u cijevi i podesivom mlaznicom za promjenu načina na koji voda izbija iz cijevi, za divlju zabavu u namakanju 3-u-1!
189,00 kn
160,65 kn
Raspoloživo odmah!

Ispaljivači kao dječje puške koje su najpopularnije pod brandom Hasbro NERF nalaze se u našoj ponudi igračaka. Neka zabavna bitka započne! Tu su i poznati svjetski brendovi iz svijeta igre kao što su Silverlit Spin Fighters ispaljivači zvrka iz jednog od najgledanijeg crtića. Potražite ih po najpovoljnijim cijenama uz česte akcije i popuste u Svijetu Medija.

Za ljetnu zabavu i osvježenje kroz igru oko kuće u dvorištu i na otvorenom tu su ispaljivači na vodu.

Nakon što ponestane strelica i municije potražite odgovarajuće punjenje kako bi blaster ponovno bio spreman za bitku.