Vaša košarica je prazna.

Ostalo x

Igračke za dvorište

Šator za igru 80 x 110 x 90 cm oslikan likovima iz animiranog filma Minions (Malci). Izrađen od vodonepropusnog materijala. Nosiva konstrukcija od plastičnih šipki. Jednostavno i brzo sastavljanje.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dječja ljuljačka je izrađena od kvalitetne plastike. Konop debljine 10 mm, moguće je podešavati na razne visine. Nosivost 60 kg. Nije za djecu mlađu od 3 godine. Dimenzije 41 x 11 x 16 cm.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dječji pješčanik za igru u obliku cvijeta. Može se staviti voda ili pijesak. Odlično je i za igru više djece. Dimenzije 90 x 91,5 x 21 cm.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrtna kućica za igru dimenzija 140 x 108 x 115,5 cm. Kućice su pogodne za igru u stanu ili na dvorištu. Kućice su pogodne za djecu od 2 do 5 godina. Kućice možete smjestiti u bilo koji kutak dvorišta te osigurati svome djetetu zabavu na otvorenom.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Šator za igru 90 x 75 x 75 cm. Oslikan likovima iz animiranog filma Star Wars. Jednostavno i brzo postavljanje.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Šator za igru 87 x 120 x 120 cm. Oslikan likovima iz animiranog filma Cars. Izrađen od vodonepropusnog materijala. Nosiva konstrukcija od plastičnih šipki. Jednostavno i brzo sastavljanje.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
Postavite dječji tobogan u dvorištu ili vrtu i neka djeca uživaju u zabavnim aktivnostima. Tobogan za djecu možete postaviti i u unutarnjim prostorima pa se djeca mogu spuštati bez obzira na vremenske uvjete. Spuštanje toboganom je odlična zabava uz puno dječjeg smijeha i veselja.
399,00 kn
U dolasku!

Dolaskom sunčanih dana većina ljudi želi uživati na otvorenom. Jedna dobro odabrana igračka djeci i obitelji može pružiti pregršt zabave i zadovoljstva na sveježem zraku. Za djecu manjeg uzrasta možete odabrati različite vrtne kućice koje im osiguravaju kutak samo za sebe. Ukoliko Vaša djeca više vole igru u pijesku u našoj ponudi su i pješčanici različitih dimenzija i oblika. Među vrtne igračke svakako spadaju i šatori i tobogani koji su također namjenjeni djeci manjeg uzrasta. 

U našoj ponudi možete pronaći i trapolin koji je vrlo zanimljiv i tražen među dječacima i djevojčicama podjednako. Modeli iz naše ponude dolaze u različitim dimenzijama i sa zaštitnom mrežom kako bi osigurale bezbrižnu igru za djecu i odrasle.