Vaša košarica je prazna.

Klein x

Dječji svijet odraslih

Klein Burger Shop dimenzija 52 x 14 x 23 cm donosi kompletnu zabavu za male majstore vrhunskih hamburgera. Ovaj veliki set sadrži touch zaslon i čitač kartica s 6 različitih zvukova, raspršivač pića s funkcijom protoka vode.
329,00 kn
43,67 €
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Robusna tehnologija se razvija s ovim kamionom! Ne samo da izgleda cool, već je i iznimno fleksibilan. Kamion je utovario kutiju za alat u kojoj ima sve: Ixolino u verziji za djecu s rotacijom u smjeru kazaljke na satu i suprotno od kazaljke na satu i ključem.
399,00 kn
52,96 €
319,20 kn
42,37 €
Raspoloživo odmah!
Dječja Klein Bosch kosilica je savršeni poklon za svakog malog vrtlara. Od sada vam pri košenju trve može pomoći i vaš mali stručnjak. Kosilica je realna replika originala s integriranom košarom za travu i funkcijama prilagođenim djeci. Pri pokretanju reproducira buku košenja trave .
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo odmah!
Dječja kolica za čišćenje Klein Vileda dimenzija 29 x 24 x 60 cm. Kolica originalnog Vileda dizajna lako je sastaviti uz širok raspon dodataka: 1x mop, 1x kanta za pranje podova, 1x metla, 1x ručna četka i 1x lopatica za prašinu. Proizvedeno u Njemačkoj. Preporučena dob: 3 ili više godina.
199,00 kn
26,41 €
Raspoloživo odmah!
Klein Bosch radionica pružiti će vašem mališanu maksimalnu zabavu. Idealna je za sve mališane koji žele opomašati velike majstore. Zahvaljujući velikom broju alata od 75 komada mali graditelji mogu piliti, bušiti te zakucavati.
469,00 kn
62,25 €
Raspoloživo odmah!
Dječji sadrži svu opremu za vašeg malog vatrogasca. Set se sastoji od kacige, aparata za gašenje požara s funkcijom prskanja, megafona, rukavica, svjetiljke, mobitela.
359,00 kn
47,65 €
Raspoloživo odmah!
Bosch junior dječji radni stol sadrži sav pribor potreban malom radniku, kacigu i druge dodatke. Radna površina ima funkciju učenja i razne dodatne opcije za igru. Namijenjeno je djeci starijoj od 2 godine.
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
U Bosch dječjoj kutiji s alatom nalazi se akumulatorska bušilica s funkcijom pokretanja naprijed/nazad i izmjenjivim dodacima te drugi alati poput odvijača, čekića, ključa i vijaka. Baterije nisu uključene. Namijenjeno je djeci starijoj od 3 godine.
239,00 kn
31,72 €
Raspoloživo odmah!
Dječji policijski set sastoji se od osnovnog pribora. U set su uključene plastične lisice s priloženim ključem, mobilni telefon (igračka) i zviždaljka.
59,00 kn
7,83 €
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Bosch kutija s alatom sadrži sve što je potrebno malom majstoru - veliki izbor različitog alata i bušilicu. Od alata i dodatnog pribora u kutiji se nalazi čekić, pila, francuski ključ, dvije daske, zamjenska svrdla za bušilicu i vijci.
299,00 kn
39,68 €
269,10 kn
35,72 €
Raspoloživo odmah!
Dječji WMF set lonaca savršen je za svaku malu kuharicu koja želi oponašat mamu dok kuha. Set lonaca je izgledom potpuno identičan originalnim loncima s funkcijama prilagođenim djeci. Lonci su napravljeni od kvalitetne plastike.
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo odmah!
Bosch konstrukcijski set za sastavljanje auta zabaviti će i zainteresirati vašeg mališana za igru. Set sadrži odvijač, ključ za matice i upute za montažu s primjerima za izradu 11 modela. Dimenzije seta: 32 x 9.5 x 27 cm. Zahtjeva 2xAAA baterije (nisu uključene). Preporučena dob: 3 ili više godina.
229,00 kn
30,39 €
Raspoloživo odmah!
Dječja ubodna pila je izrađena po uzoru na originalnu Bosch ubodnu pilu. Ova igračka ima realne pokrete ubodne pile te je opremljena sa svjetlom i reproducira realističan zvuk pile pri radu. Baterije nisu uključene. Namijenjeno je djeci starijoj od 3 godine.
149,00 kn
19,78 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

U kategoriji Dječji svijet odraslih možete svojim mališanima nabaviti igračke koje su vjerne kopije alata koje odrasli koriste u svakodnevnim poslovima. Zavirite u široku ponudu asortimana Klein igračaka.

Možete pronaći različite kuhinjske setove, aparate za kavu, ručne miksere kao i setove za male majstore u obliku pravih Bosch alata, kućne radionice, kutije sa alatom, ručne pile, bušilice i sl.

Igračke su izrađene od čvrste i kvalitetne plastike. Većina artikala proizvodi zvučne efekte koji povećavaju doživljaj igranja.