Vaša košarica je prazna.

Kompaktan i cijenom pristupačan skener tvrtke CANON koji je savršen za osobe koje žele jednostavno skeniranje dodirom tipke.CanoScan LiDE 300 omogućava da bez napora ispisujte nevjerojatne fotografija bez obruba formata 4 x 6 inča do A4, pune finih detalja, i dokumente s jasnim tekstom te postižite
749,00 kn
99,41 €
Raspoloživo odmah!

Ako tražite skener, izaberite HP ili Canon scanner koji odgovara vašim potrebama. Skenirajte slike i dokumente ili odaberite modele s dodatnim mogućnostima kao što su skeniranje knjiga, posjetnica, filmova (slajdova i negativa) i časopisa. Za fotografije ili ostale osjetljive originale, uvezane materijale ili 3D objekte, odaberite Flatbed (plošni skener). Kod odabira uzmite u obzir ima li uređaj ADF - automatski uvlakač dokumenata (za višednevno skeniranje veće količine dokumenata), te Duplex za obostrano skeniranje ispisanih dokumenata. Za većinu dokumenata dovoljno je 200dpi ili  300dpi. Većina današnjih skenera ne dolazi ispod 600dpi-a.

Neke vrste skeniranja, zahtijevaju veću rezoluciju. Ako skenirate 35mm dijapozitive ili negative vjerojatno ih želite ispisati na puno veće veličine od originala, što znači da ćete ih skenirati u visokoj rezoluciji. Ako želite vidjeti fine detalje u originalu, kao npr. žig, trebate skenirati u visokoj rezoluciji. U tim slučajevima idealan je skener koji ima optičku rezoluciju 4800dpi. 

Većina skenera radi s osnovnim programom koji je priložen uz uređaj. Napredni programi često ne dolaze u pakiranju i potrebno ih je naknadno kupiti. Radi se o programima za napredno uređivanje fotografija, optičko prepoznavanje znakova (OCR), indeksiranje teksta, stvaranje pretraživih PDF dokumenata ili posjetnica.