Vaša košarica je prazna.

PYLE x

Periferija za konzole

Jednokanalni bežični mikrofon PYLE PDWM1950 jednostavan je za postavljanje i rukovanje. Sadrži prijenos zvuka UHF signala za nenadmašne performanse sa omjerom visokog signala i šuma za jasan, bez izobličenja, oštar vokal i izvrsnu reprodukciju zvuka.
499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Velika ponuda periferije za konzole po najboljim - akcijskim cijenama na svijet-medija.hr. U ponudi imamo vrhunske brendove kao što su Sony, Creative Labs, Sharkoon, Razer, Logitech, UVI CHAIR i mnogi drugi.

Periferiju možete filtrirati po grupama, a ona se dijeli na: gamerske slušalice, gaming stolicedaljinske upravljače, mikrofone i virtualne naočale. Autići za Nintendo konzole prenijet će video igru u Vaš dom.

Uz gamerske slušalice nećete propustiti niti jedan šum ili korak neprijatelja. Koristeći mikrofon dojavite suborcima gdje se nalazi neprijatelj. Za sve prave igrače gamere preporučamo igranje na gaming stolici za potpuni ugođaj.

Virtualne naočale Sony Playstation VR omogućuju ulazak u svijet virtualne stvarnosti. Igrajte igre i osjećajte se kao da ste dio igre, a ne samo promatrač sa strane.