Vaša košarica je prazna.

Kompatibilnost PC / PS x

Periferija za konzole

Naglavne gamerske slušalice s mikrofonom Razer Kraken V3 X RZ04-03750100-R3M1 su nasljednik Kraken X slušalica sa 40mm zvučnicima. Slušalice imaju USB priključak, a udobni mekani jastučići su pogodni za dugotrajno igranje.
649,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Uživajte u Redragon H510 ZEUS X RGB 7.1 žičanim slušalicama koje posjeduju tehnologiju 7.1 surround zvuka, zvučnike od 50 mm, podesivu traku za glavu, vrhunske jastučiće od memorijske pjene i mikrofon. 7.1 surround zvuk ne samo da vam daje veliku jasnoću, već i snažan 3D bas, tako da možete doživje
449,00 kn
Raspoloživo odmah!

Velika ponuda periferije za konzole po najboljim - akcijskim cijenama na svijet-medija.hr. U ponudi imamo vrhunske brendove kao što su Sony, Creative Labs, Sharkoon, Razer, Logitech, UVI CHAIR i mnogi drugi.

Periferiju možete filtrirati po grupama, a ona se dijeli na: gamerske slušalice, gaming stolicedaljinske upravljače, mikrofone i virtualne naočale. Autići za Nintendo konzole prenijet će video igru u Vaš dom.

Uz gamerske slušalice nećete propustiti niti jedan šum ili korak neprijatelja. Koristeći mikrofon dojavite suborcima gdje se nalazi neprijatelj. Za sve prave igrače gamere preporučamo igranje na gaming stolici za potpuni ugođaj.

Virtualne naočale Sony Playstation VR omogućuju ulazak u svijet virtualne stvarnosti. Igrajte igre i osjećajte se kao da ste dio igre, a ne samo promatrač sa strane.