Vaša košarica je prazna.

Kontroleri x

Kontroleri

Prednarudžba /
Datum izlaska: lipanj 2021. (točan datum će biti objavljen kasnije) Otkrijte realističnije i sveobuhvatno iskustvo igranja uz novi inovativni upravljač za konzolu PS5™ s dodirnim povratnim informacijama i dinamičkim efektima okidača.
599,00 kn
U dolasku!
Switch Joy-Con par (lijevi i desni Joy-Con ) igraćih kontrolera za Nintendo Switch konzolu. Joy-Con kontroleri se mogu puniti preko Nintendo Switch konzole. Za punjenje Joy-Con kontrolera može se koristiti i običan punjač za mobitel s izlaznim naponom/strujom od 5V/500mA.
649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Igraći kontroler Steelplay Metaltech, žičani na USB priključak. Ovaj kontroler je kompatibilan sa PS4, PS3 i PC. Kontroler sa stražnje strane ima čak 4 dodatna trigger gumba koji su programibilni, sa prednje strane touch panel (na klik) za PS4 te vibracija. Dužina kabela je 2.8m. Jamstvo: 12mj.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Trebate dodatni kontroler? Svijet medija je pravi izbor za Vas. Kontroleri po najpovoljnijim akcijskim cijenama svih vodećih proizvođača kao što su Sony, Nintendo, Microsoft, Logitech i Speed Link.

U ponudi imamo kontrolere za Sony PS4, PS5, Nintendo Switch konzole i Microsoft Xbox One konzole. U ponudi su i volani za što bolji doživljaj simulacije vožnje i igraći senzori.

Joy-Con kontroleri, novi su inovativni kontroleri za Nintendo Switch konzolu. U svakoj ruci možete koristiti po jedan kontroler (lijevi i desni Joy-Con) ili možete igrati multiplayer s prijateljem na način da svatko koristi po jedan Joy-Con kontroler.

Novi bežični Sony PS5 kontroler DualSense ima ugrađeni mikrofon i gumb stvori, a sve je to ugrađeno u legendaran udoban dizajn.