Vaša košarica je prazna.

Volani x Logitech x

Igraći kontroleri i stolice

Logitech G923 dizajniran je kako bi se uključio u fiziku vaše igre pružajući vam neviđeni realizam. Napredni firmware prati svu struju koja teče kroz motore kotača kontinuirano prilagođavajući napon. Nadilazeći zadane postavke G923 pruža vrhunsku točnost i realizam bez presedana.
2.999,00 kn
398,04 €
Raspoloživo odmah!

Vrlo je važno osigurati kvalitetnu stolicu za dugotrajni rad ili igranje na računalu kako biste sačuvali kralježnicu. Gaming stolice vrlo su slične crnim uredskim stolicama, ali dizajnom dominira “gaming” stil u raznim bojama. U ponudi možete pronaći UVI Chair, NEON, SHARKOON i HP gaming stolice.

Igraći kontroleri se radi lakšeg upravljanja koriste u mnogim videoigrama. Svijet Medija u ponudi nudi Logitech, Speedlink, MS Industrial i Redragon žičane i bežične kontrolere. Određeni kontroleri kompatibilni su i s pojedinim igraćim konzolama što je i naglašeno u samom nazivu kontrolera.

Za bolju kontrolu automobila u utrkama služe volani. Volani pružaju poseban doživljaj vožnje automobila i stoga su neizostavan dio svakog gaming kutka. Iz ponude se svakako ističe Logitech G29, a nudimo i nekoliko povoljnijih i kvalitetnih volana marki Speedlink i Flashfire.