Vaša košarica je prazna.

Igraći kontroleri x

Igraći kontroleri i stolice

Doživite igranje u konzolaškom stilu na svom računalu. S poznatim izgledom nalik na konzolaški kontroler, kontrolama jednostavnim za prilagodbu i opsežnom podrškom za vaše omiljene hitove i klasike, kontroler Redragon G807 Saturn mogao bi biti jedini PC kontroler koji ćete ikada trebati.
189,00 kn
25,08 €
Raspoloživo odmah!
Igranje će biti uzbudljivije s novim bežičnim gamepadom HARROW. Najnovije PC igre koriste sučelje XInput, koje ne podržava većina starijih gamepada. Ovaj kontroler je spreman za korištenje sa svim igrama, kako novim tako i starim, kompatibilno sa Windows 10, 8 i 7.
279,00 kn
37,03 €
Raspoloživo odmah!

Vrlo je važno osigurati kvalitetnu stolicu za dugotrajni rad ili igranje na računalu kako biste sačuvali kralježnicu. Gaming stolice vrlo su slične crnim uredskim stolicama, ali dizajnom dominira “gaming” stil u raznim bojama. U ponudi možete pronaći UVI Chair, NEON, SHARKOON i HP gaming stolice.

Igraći kontroleri se radi lakšeg upravljanja koriste u mnogim videoigrama. Svijet Medija u ponudi nudi Logitech, Speedlink, MS Industrial i Redragon žičane i bežične kontrolere. Određeni kontroleri kompatibilni su i s pojedinim igraćim konzolama što je i naglašeno u samom nazivu kontrolera.

Za bolju kontrolu automobila u utrkama služe volani. Volani pružaju poseban doživljaj vožnje automobila i stoga su neizostavan dio svakog gaming kutka. Iz ponude se svakako ističe Logitech G29, a nudimo i nekoliko povoljnijih i kvalitetnih volana marki Speedlink i Flashfire.