Vaša košarica je prazna.

Gaming stolice x UVI CHAIR x

Igraći kontroleri i stolice

Priuštite si udobnu masažu vrata, ramena i leđa kod kuće. UVI Health Sirona pruža duboku masažu cijelog tijela s deset masažnih glava s rotacijom od 360°. UVI Sirona ima posebnu postavku grijanja koja povećava učinkovitost masaže jer dodatno opušta mišiće i pomaže u ubrzavanju regeneracije.
1.399,00 kn
185,68 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Gaming stolica UVI CHAIR Elegant Business - crna će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja gaming stolica je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći.
2.339,00 kn
310,44 €
Raspoloživo odmah!

Vrlo je važno osigurati kvalitetnu stolicu za dugotrajni rad ili igranje na računalu kako biste sačuvali kralježnicu. Gaming stolice vrlo su slične crnim uredskim stolicama, ali dizajnom dominira “gaming” stil u raznim bojama. U ponudi možete pronaći UVI Chair, NEON, SHARKOON i HP gaming stolice.

Igraći kontroleri se radi lakšeg upravljanja koriste u mnogim videoigrama. Svijet Medija u ponudi nudi Logitech, Speedlink, MS Industrial i Redragon žičane i bežične kontrolere. Određeni kontroleri kompatibilni su i s pojedinim igraćim konzolama što je i naglašeno u samom nazivu kontrolera.

Za bolju kontrolu automobila u utrkama služe volani. Volani pružaju poseban doživljaj vožnje automobila i stoga su neizostavan dio svakog gaming kutka. Iz ponude se svakako ističe Logitech G29, a nudimo i nekoliko povoljnijih i kvalitetnih volana marki Speedlink i Flashfire.