Vaša košarica je prazna.

Raspoloživo odmah! x

Igraći kontroleri i stolice

Novo /
Flashfire Hurricane volan namijenjen je za igranje raznih igara na PS5, PS4, PS3, PC i Nintendo Switch. Ugrađeni motori prenose vibracije radi realnog doživljaja igre (igra mora podržavati vibracijski način). Upravljač s gumenom oblogom za savršeno rukovanje.
1.349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Igranje će biti uzbudljivije s novim bežičnim gamepadom HARROW. Najnovije PC igre koriste sučelje XInput, koje ne podržava većina starijih gamepada. Ovaj kontroler je spreman za korištenje sa svim igrama, kako novim tako i starim, kompatibilno sa Windows 10, 8 i 7.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gaming stolica UVI CHAIR Elegant Business - crna će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja gaming stolica je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći.
2.339,00 kn
Raspoloživo odmah!
Doživite igranje u konzolaškom stilu na svom računalu. S poznatim izgledom nalik na konzolaški kontroler, kontrolama jednostavnim za prilagodbu i opsežnom podrškom za vaše omiljene hitove i klasike, kontroler Redragon G807 Saturn mogao bi biti jedini PC kontroler koji ćete ikada trebati.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Hurricane volan namijenjen je za igranje raznih igara na PS3, PS4, PC i Nintendo Switch platformama. Ugrađeni motori prenose različite vibracije izravno u upravljač ovisno o situaciji u igri (igra mora podržavati vibracijski način). Rotacija volana od 270 stupnjeva.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Flashfire Suzuka volan namijenjen je za igranje raznih igara na PS4, PS3, XBOX, SWITCH i PC. Ugrađeni motori prenose različite vibracije izravno u upravljač ovisno o situaciji u igri (igra mora podržavati vibracijski način). Rotacijski volan s 12 gumbiju i ergonomskim konturama.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!

Vrlo je važno osigurati kvalitetnu stolicu za dugotrajni rad ili igranje na računalu kako biste sačuvali kralježnicu. Gaming stolice vrlo su slične crnim uredskim stolicama, ali dizajnom dominira “gaming” stil u raznim bojama. U ponudi možete pronaći UVI Chair, NEON, SHARKOON i HP gaming stolice.

Igraći kontroleri se radi lakšeg upravljanja koriste u mnogim videoigrama. Svijet Medija u ponudi nudi Logitech, Speedlink, MS Industrial i Redragon žičane i bežične kontrolere. Određeni kontroleri kompatibilni su i s pojedinim igraćim konzolama što je i naglašeno u samom nazivu kontrolera.

Za bolju kontrolu automobila u utrkama služe volani. Volani pružaju poseban doživljaj vožnje automobila i stoga su neizostavan dio svakog gaming kutka. Iz ponude se svakako ističe Logitech G29, a nudimo i nekoliko povoljnijih i kvalitetnih volana marki Speedlink i Flashfire.