Vaša košarica je prazna.

Lenovo x DELL x

Torbe i ruksaci za laptop

Prenesite svoj laptop, tablet i datoteke sigurno i sigurno s Dell Urban rusakom za 15,6 inčne laptope. Elegantan i lagan, ruksak može stati na prijenosna računala Dell s ekranom do 15,6 ".
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Umetnite svoj Dell XPS 15 ili Dell Precision 5000 u Dell Premier Sleeve 15 kako biste zaštitili svoje prijenosno računalo od ogrebotina ili oštećenja tijekom vašeg napornog dana. dimenzije 39 cm x 0.76 cm x 27.7 cm. Značajke: Magnetic closure, soft inner lining.
525,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Odaberite Dell Pro ruksak 17 (PO1720P), načinjen postupkom pogodan za zemlju od tradicionalnih postupaka bojenja i EVA pjene koja apsorbira udarce i štiti vaše prijenosno računalo od udara. Dimenzije 33 cm x 16 cm x 47.5 cm, Boja crna s HD Screen print logo.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ruksak za laptop Lenovo B210 GX40Q17225, jednostavnog izgleda sa mekom tkaninom i mekanim naramenicama. Ruksak im jedan prednji pretinac za odlaganje dokumenata i punjača. Boja: crna.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Lenovo ThinkPad Professional 4X40Q26383 za laptope do 15.6", elegantnog izgleda sa dva topload pretinca te jednim prednjim pretincem. Ruksak ima držač za boce sastrane te mekane i udobne naramenice. Glavni pretinac ima unutarnji prostor za odlaganje pribora i dokumenata.
749,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ruksak za laptop Lenovo B730 GX40X54263, za laptope do 17", ruksak ima mogućnost provlačenja kablova za powerbank. Sa prednje strane se nalazi manji pretinac te jedan veći uz dva velika pretinca sastrane te udobne mekane naramenice. Boja: siva.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Torba za laptop Lenovo Recon Gaming Backpack GX40S69333 - za prijenosna računala do 15.6", podstavljeni pretinac za notebook, podstavljene naramenice za udobno nošenje, pretinac za brzi pristup dodacima i sitnicama. Boja: siva.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Najvažnije kada kupujete torbu za laptop, navlaku za tablet ili ruksak za laptop su: zaštita, praktičnost, udobnost i stil. Odaberite neku od veličina od 13,3, 14, 15,6 ili 17,3 inča i zaštite laptop ili tablet od padova, elementarnih nepogoda ili krađe.

Kod izbora torbi za laptope najbitniji je način na koji će se torba ili navlaka koristiti. Kada kupujete torbe, ne zaboravite provjeriti vanjske i unutarnje dimenzije, kako bi bili sigurni da će vaš laptop stati u torbu.

Navlake se laptop su zaštita za vaš laptop i mogu se koristiti kada želite nositi laptop u drugoj torbi koja nema naramenicu. Također se može koristiti za nošenje prijenosnog računala unutar vašeg ureda ili iz sobe u sobu. Potražite dobru HP, DELL  ili Port Designs navlaku od 10 inča do 17,3 inča s drškom, tvrdom postavom ili laganim patentnim zatvaračima.

Ako tražite udoban način za nošenje laptopa, kao i drugu mobilnu opremu, ruksaci za laptope su idealna stvar za Vas. Oni su odlični za putnike, studente i stanovnike gradova koji se kreću u prenapučenom području. Naramenice će rasporediti težinu ravnomjerno i držati vaše ruke slobodnim. Potražite podstavljene gaming ruksake, s podesivim naramenicama i podstavljenim odjeljcima.

Toploader – ovo je tip torbe koja ima jedan remen, dvije ručke, ili oboje. Torba je pravokutnog oblika i nalazi se u uspravnom položaju bez nagiba. Patentni zatvarači su obično na vrhu i otkrivaju unutrašnjost, a laptop, knjige i dokumente stavljate preko vrha torbe. Ovaj stil torbe je sličan aktovci, a poželjna je kod poslovnih ljudi.