Vaša košarica je prazna.

Case Logic x

Torbe i ruksaci za laptop

Case Logic HUXA-113 plava torba za 13" do 13,3" ultrabookove. Torba ima podstavljene ručke za udobno nošenje. Odvojiva naramenica za podešavanje po mjeri. Remen za prtljagu sigurno podešava torbu na većinu kofera za prtljagu. Namjenski iPad® ili 10.1 "tablet pretinac.
235,00 kn
Raspoloživo odmah!
Case Logic HUXA-113 crna torba za 13 do 13,3" ultrabookove. Torba ima podstavljene ručke za udobno nošenje. Odvojiva naramenica za podešavanje po mjeri. Remen za prtljagu sigurno podešava torbu na većinu kofera za prtljagu. Namjenski iPad® ili 10.1 "tablet pretinac.
235,00 kn
Raspoloživo odmah!
Jednostavan i sve-business s prizvukom suptilnim stilom, ovaj laptop torba toploader je posvećena za 15.6 " prijenosna računala, dokumenata i dnevnih dodataka koji su potrebni da se između kuće i posla. Kompatibilan s većinom prijenosnih računala sa zaslonom 15,6''. Podstavljene la
189,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
AKCIJA /
Ruksak za 13-14.1" notebook, 13-15" MacBook Pro - CRNA Integrirani laptop pretinac drži laptop s ekranima do 14,1 inča Također je kompatibilan s 13 i 15 inčni MacBook-ovima. Prednji džep uključuje organizaciju ploču koja pohranjuje svoj ??mobitel, iPod i druge osnove, a također omoguću
370,00 kn
296,00 kn
Raspoloživo odmah!
CASE LOGIC QNS-111K - Moulded EVA rukav drža Chromebooks ™ od 10" do 11,6-inča zaslone. Asortiman boja i jedinstveni stil sigurnosnih pojaseva čine dobar izgled dok ste u pokretu. Debel, prošiveni jastučić zadržava vaš uređaj zaštićenim i čvrst na mjestu kako bi se spriječilo klizanje. Diza
199,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Najvažnije kada kupujete torbu za laptop, navlaku za tablet ili ruksak za laptop su: zaštita, praktičnost, udobnost i stil. Odaberite neku od veličina od 13,3, 14, 15,6 ili 17,3 inča i zaštite laptop ili tablet od padova, elementarnih nepogoda ili krađe.

Kod izbora torbi za laptope najbitniji je način na koji će se torba ili navlaka koristiti. Kada kupujete torbe, ne zaboravite provjeriti vanjske i unutarnje dimenzije, kako bi bili sigurni da će vaš laptop stati u torbu.

Navlake se laptop su zaštita za vaš laptop i mogu se koristiti kada želite nositi laptop u drugoj torbi koja nema naramenicu. Također se može koristiti za nošenje prijenosnog računala unutar vašeg ureda ili iz sobe u sobu. Potražite dobru HP, Case Logic, Rivacase, Port Designs ili GOLLA navlaku od 10 inča do 17,3 inča s drškom, tvrdom postavom ili laganim patentnim zatvaračima.

Ako tražite udoban način za nošenje laptopa, kao i drugu mobilnu opremu, ruksaci za laptope su idealna stvar za Vas. Oni su odlični za putnike, studente i stanovnike gradova koji se kreću u prenapučenom području. Naramenice će rasporediti težinu ravnomjerno i držati vaše ruke slobodnim. Potražite podstavljene gaming ruksake, s podesivim naramenicama i podstavljenim odjeljcima.

Toploader – ovo je tip torbe koja ima jedan remen, dvije ručke, ili oboje. Torba je pravokutnog oblika i nalazi se u uspravnom položaju bez nagiba. Patentni zatvarači su obično na vrhu i otkrivaju unutrašnjost, a laptop, knjige i dokumente stavljate preko vrha torbe. Ovaj stil torbe je sličan aktovci, a poželjna je kod poslovnih ljudi.