Vaša košarica je prazna.

Radari x

Radari

Radar visoke rezolucije snage emitiranja od 6 kW s radarskom antenom od 6 stope (1,8 metara). Iznimno je osjetljiv, a vodoravna širina zrake od 1,1 stupnja osigurava nepromjenjiv položaj ciljeva, izvrsno razdvajanje ciljeva i pouzdan rad. Radar s dvostrukim dometom s podrškom za dvostruki domet.
49.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Radar visoke rezolucije snage emitiranja od 12 kW s radarskom antenom od 6 stope (1,8 metara). Iznimno je osjetljiv, a vodoravna širina zrake od 1,1 stupnja osigurava nepromjenjiv položaj ciljeva, izvrsno razdvajanje ciljeva i pouzdan rad. Radar s dvostrukim dometom s podrškom za dvostruki domet.
57.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Radar visoke rezolucije snage emitiranja od 6 kW s radarskom antenom od 4 stope (1,8 metara). Iznimno je osjetljiv, a vodoravna širina zrake od 1,8 stupnjeva osigurava nepromjenjiv položaj ciljeva, izvrsno razdvajanje ciljeva i pouzdan rad. Radar s dvostrukim dometom s podrškom za dvostruki domet.
44.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
GMR 18 xHD nudi naprednu digitalnu obradu za još bolje performanse. Radarski signal prikazuje se na zaslonu plotera u obliku slike koja je četiri puta detaljnija od konvencionalnih kupolastih rada. Savršeno prikladan za amatere i profesionalce.
14.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Najnoviji radar visoke rezolucije snage emitiranja od 4 kW GMR 24 xHD povezuje jednostavnost upotrebe i napredne značajke otvorenih radara. Intuitivno upravljanje pojednostavljuje načine rada i postavke uređaja pa vam za uživanje u njegovom izvrsnom radu neće biti potrebno veliko tehničko znanje.
19.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Radar visoke rezolucije snage emitiranja od 4 kW s radarskom antenom od 4 stope (1,8 metara). Iznimno je osjetljiv, a vodoravna širina zrake od 1,8 stupnjeva osigurava nepromjenjiv položaj ciljeva, izvrsno razdvajanje ciljeva i pouzdan rad. Radar s dvostrukim dometom s podrškom za dvostruki domet.
39.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Radar visoke rezolucije snage emitiranja od 12 kW s radarskom antenom od 4 stope (1,8 metara). Iznimno je osjetljiv, a vodoravna širina zrake od 1,8 stupnjeva osigurava nepromjenjiv položaj ciljeva, izvrsno razdvajanje ciljeva i pouzdan rad. Radar s dvostrukim dometom s podrškom za dvostruki domet.
51.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.