Vaša košarica je prazna.

Dugačko 9m zamjensko visokotlačno crijevo Karcher H 9 Q namjenjeno je za visokotlačne perače (K2 do K7) proizvedeno od 2009. godine na koje je crijevo pričvršćeno na pištolj za prskanje i uređaj brzom spojkom Quick Connect. Podnosi pritisak do 180 bara i prikladno je za temperature do 60°C.
425,00 kn
56,41 €
Raspoloživo odmah!
Komplet zamjenskih O-prstena za jednostavnu zamjenu O-prstena i sigurnosnih čepova na priboru visokotlačnih čistača.
89,00 kn
11,81 €
Raspoloživo odmah!
Karcher Vario Power mlazna cijev: od niskotlačnog mlaza sredstva za čišćenje do visokotlačnog mlaza uz kontinuiranu regulaciju tlaka jednostavnim okretanjem na mlaznoj cijevi. Idealna za čišćenje manjih površina oko kuće i u vrtu. Na primjer za uporabu na zidovima, stazama, ogradama ili vozilima.
265,00 kn
35,17 €
Raspoloživo odmah!
Kärcher vodeni filter za zaštitu pumpe visokotlačnog čistača od čestica nečistoće iz prljave vode. Filtriranje čestica nečistoće uzrokuje produljenje životnog vijeka visokotlačnog čistača. Prikladan za sve Kärcher Consumer viskotlačne čistače klase K2 - K7.
109,00 kn
14,47 €
Raspoloživo odmah!
Za temeljito čišćenje svih obrađenih i neobrađenih vodootpornih drvenih površina kao što su vrtni namještaj, drveni podovi i terase. Posebno čuva materijal. Sadržaj: 5 l. Primjena: Nanijeti visokotlačnim čistačem ili ručno promiješati u omjeru 1:10 u kanti i nanijeti spužvom.
109,00 kn
14,47 €
Raspoloživo odmah!
S teleskopskom mlaznom cijevi Karcher čak i teško dostupna mjesta, kao što su fasade, mogu se očistiti brzo i bez napora. Spoj koji se može namjestiti za 180 stupnjeva je još jedna prednost i također omogućuje čišćenje zimskih vrtova, kosih krovova i nadstrešnica za automobile.
209,00 kn
27,74 €
Raspoloživo odmah!
Karcher kvalitetne rezervne mlaznice omogućuju brzu i jednostavnu zamjenu mlaznica površinskih čistača T-Racer T 7 Plus, T 5 i T 450. Priložena su tri para mlaznica za različite razrede učinka visokotlačnih čistača te dvije stezaljke za pričvršćivanje.
99,00 kn
13,14 €
Raspoloživo odmah!
Snažan univerzalni čistač za obradu s Kärcher visokotlačnim čistačima. S novim aktivnim otapalom za prljavštinu koje samo bez poteškoća uklanja ulja, masti i tvrdokornu prljavštinu koja sadrži minerale hladnom vodom. Koristi se oko kuće, u vrtu i za vozila.
55,00 kn
7,30 €
Raspoloživo odmah!
Bosch punjač za punjenje svih 36V POWER FOR ALL akumulatora. Ugrađena LED svjetla akumulatora prikazuju status napunjenosti. Potpuno napunjen 2,0 Ah akumulator za 65 minuta rada.
349,00 kn
46,32 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Snažan višenamjenski čistač bez poteškoća uklanja ulja, masti i prljavštinu koja sadrži minerale. Za vrtni namještaj, vozila, fasade i sve vodootporne površine. Sadržaj 5 l. Primjena: Nanijeti visokotlačnim čistačem ili ručno promiješati u omjeru 1:10 u kanti i nanijeti spužvom.
149,00 kn
19,78 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Želite čistu okućnicu i svog limenog ljubimca u svakom trenu i u svako godišnje doba? S proljećem stiže i generalno čišćenje. Akcija popularnih minivoš uređaja najpouzdanijih brandova Karcher i Bosch po najboljim cijenama.

Ako su prljavštine tvrdokornije preporučujemo visokotlačne perače jačih serija i snažnog čišćenja kao što su Karcher K7 i K5 ili Bosch AdvancedAquatak 150 i 160 koji  su testirani na veća opterećenja motora.  Za manje prljavštine i pažljivo čišćenje  prilagodite minivoš uređaj svojim željama i potrebama kao što su Karcher K2 – K4 ili Bosch serije 33-11, 35-12, 37-13 i dr.. Minivoš uređaji često dolaze u paketu sa dodatnim priborom kao npr. za čišćenje terasa i sredstvima za čišćenje.

Za savršenu čistoću potreban je dodatni pribor za čistače – perače. U ponudi nudimo sredstva za čišćenje za različite namjene, površinske čistaće za čiste terase i stepenice, četke, mlaznice, vrtna crijeva, filtere i dr.. Izaberite šampon za auto koji u jednom čisti i štiti. Ako niste odmah pri kupnji uzeli uređaj sa površinskim čistačem uvijek ste u mogućnosti isti kupiti i naknadno. Dodatni pribor za čistače – perače - u ponudi za svakog ponešto.