Vaša košarica je prazna.

Dodaci x

Dodaci za satove

Senzor SUUNTO Sports Tracker HRM2 za mjerenje otkucaja srca podržava spajanje putem bluetootha s vašim pametnim telefonom. Podržava iPhone, Android i Symbian platforme. Za bolji trening i bolje rezultate. Ima pouzdan, prošireni domet veze do 20 metara.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kada tražite pouzdan visokokvalitetni remen za prsni koš, Senzor POLAR H9 za otkucaje srca ispunjava sve vaše potrebe i još više. Bluetooth i ANT + tehnologije otvaraju beskrajne mogućnosti povezivanja s bilo kojom aplikacijom ili uređajem koji želite koristiti.
499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Senzor GARMIN Heart rate monitor HRM - Tri posebno je dizajniran za plivače. Traka je protuklizna te sprema i proslijeđuje podatke o pulsu do kompatibilnih uređaja. Uparite HRM-Swim i kompatibilan Garmin sat i prenesite svoje treninge na potpuno novu razinu.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Senzor GARMIN Heart rate monitor HRM - Dual je traka za mjerenje pulsa koja prenosi podatke o pulsu u stvarnom vremenu putem ANT+ veze i BLUETOOTH tehnologije manjom potrošnjom energije, pa vam je na raspolaganju više mogućnosti treniranja u zatvorenom, na otvorenom ili čak pomoću internetskih apli
549,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ova vrhunska traka za mjerenje pulsa prati puls tijekom trčanja, plivanja i drugih aktivnosti. Prenosi podatke o pulsu u stvarnom vremenu s pomoću ANT+ veze i Bluetooth tehnologije s niskom potrošnjom energije i tako vam pruža više mogućnosti treniranja.
999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Senzor temperature GARMIN Tempe omogućujhe vam da prenesete podatke o temperaturi okoline bežično na svoj uređaj s tempe vanjskim bežičnim senzorom temperature. Pričvršćuje se na vaš ruksak, jaknu ili cipelu.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Senzor GARMIN Heart rate monitor - Swimm posebno je dizajniran za plivače. Traka je protuklizna te sprema i proslijeđuje podatke o pulsu do kompatibilnih uređaja. Uparite HRM-Swim i kompatibilan Garmin sat i prenesite svoje treninge na potpuno novu razinu.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Koristite USB kabel za punjenje vašeg Suunto 7 uređaja. Povežite se Wi-Fi-jem, a lokalne izvanmrežne vanjske karte automatski će se preuzeti tijekom punjenja. Ažuriranja softvera su također automatska kada se sat puni i povezan je na Wi-Fi.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Ukoliko Vam zatreba određeni dodatak kao što je baterija, senzor, traka, kabel ili nešto drugo za Vaš sportski sat istražite našu ponudu.

Plastični, gumeni, kožni ili eventualno metalni remen za sportski sat, izbor je samo na Vama, a mi nudimo veliki broj modela remena za Suunto, Garmin, Fitbit i Polar sportske satove.