Vaša košarica je prazna.

Suunto x

Dodaci za satove

Remen za sat SUUNTO URB1, 20mm silikonski black/black S SS050058000 napravljen je od mekog i izdržljivog silikona, ova traka s brzim otpuštanjem udobna je za nošenje i lako se mijenja bez dodatnih alata. Remen je namijenjen za svakodnevnu uporabu.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Remen za sat SUUNTO URB1, 20mm silikonski ocean/steel S SS050059000 napravljen je od mekog i izdržljivog silikona, ova traka s brzim otpuštanjem udobna je za nošenje i lako se mijenja bez dodatnih alata. Remen je namijenjen za svakodnevnu uporabu.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izrađen od izdržljivog silikona, ovaj remen ugodan je za nošenje i jednostavan za promjenu bez ikakvih dodatnih alata. Remen dobro pristaje na zglob i odličan je za sportove na otvorenom i treninge. Kompatibilan sa satovima Suunto Spartan Sport, Spartan Sport Wrist HR / Baro, Suunto 7 i Suunto 9.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Ukoliko Vam zatreba određeni dodatak kao što je baterija, senzor, traka, kabel ili nešto drugo za Vaš sportski sat istražite našu ponudu.

Plastični, gumeni, kožni ili eventualno metalni remen za sportski sat, izbor je samo na Vama, a mi nudimo veliki broj modela remena za Suunto, Garmin, Fitbit i Polar sportske satove.