Vaša košarica je prazna.

Liebherr x

Zamrzivači

Zamrzivač ladičar Liebherr G 1223 ima zapremninu 98L i energetski razred A+. Tehnologija SmartFrost osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama, a automatska funkcija SuperFrost pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
2.469,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zamrzivač ladičar Liebherr GN 5235 ima zapremninu 360L, energetski razred A+++, tehnologiju NoFrost zbog koje je zamrzivač uvijek bez leda, a namirnice ne mogu više nakupljati led i tehnologiju BluPerformance koja osigurava štedljiv i energetski učinkovit način rada, lako i praktično rukovanje uz iz
9.776,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GN 3023 ima zapremninu 257L, energetski razred A+, tehnologiju NoFrost zbog koje je zamrzivač uvijek bez leda, a namirnice ne mogu više nakupljati led i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
7.076,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GN 2723 ima zapremninu 221L, energetski razred A+, tehnologiju NoFrost zbog koje je zamrzivač uvijek bez leda, a namirnice ne mogu više nakupljati led i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
6.626,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GN 2323 ima zapremninu 185L, energetski razred A+, tehnologiju NoFrost zbog koje je zamrzivač uvijek bez leda, a namirnice ne mogu više nakupljati led i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
5.389,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GN 1923 ima zapremninu 149L, energetski razred A+, tehnologiju NoFrost zbog koje je zamrzivač uvijek bez leda, a namirnice ne mogu više nakupljati led i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
5.051,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GN 1066 ima zapremninu 91L, energetski razred A+, tehnologiju NoFrost zbog koje je zamrzivač uvijek bez leda, a namirnice ne mogu više nakupljati led i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
3.364,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GP 2733 ima zapremninu 149L, energetski razred A++, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
4.489,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GP 2433 ima zapremninu 190L, energetski razred A++, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
3.814,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GP 2033 ima zapremninu 156L, energetski razred A++, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
3.701,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač ladičar Liebherr GPesf 1476 ima zapremninu 103L, energetski razred A++, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama i automatsku funkciju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske ušted
3.926,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač škrinja Liebherr GT 6122 ima zapremninu 572L, energetski razred A+, tehnologiju FrostProtect koja postiže osobito hladne temperature dubokog zamrzavanja. Zbog toga je uređaje moguće postaviti i u negrijanim prostorima, kao npr. u garaži.
6.524,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač škrinja Liebherr GT 4932 ima zapremninu 449L, energetski razred A++, tehnologiju FrostProtect koja postiže osobito hladne temperature dubokog zamrzavanja. Zbog toga je uređaje moguće postaviti i u negrijanim prostorima, kao npr. u garaži.
5.725,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač škrinja Liebherr GT 4232 ima zapremninu 380L, energetski razred A++, tehnologiju FrostProtect koja postiže osobito hladne temperature dubokog zamrzavanja. Zbog toga je uređaje moguće postaviti i u negrijanim prostorima, kao npr. u garaži.
4.147,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač škrinja Liebherr GT 3032 ima zapremninu 284L, energetski razred A++, tehnologiju FrostProtect koja postiže osobito hladne temperature dubokog zamrzavanja. Zbog toga je uređaje moguće postaviti i u negrijanim prostorima, kao npr. u garaži.
3.660,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zamrzivač škrinja Liebherr GT 2122 ima zapremninu 193L, energetski razred A+, tehnologiju FrostProtect koja postiže osobito hladne temperature dubokog zamrzavanja. Zbog toga je uređaje moguće postaviti i u negrijanim prostorima, kao npr. u garaži.
3.290,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Sve namirnice ne mogu se držati u hladnjaku. Neke želimo čuvati duže vremena i tu se javlja potreba za dubokim zamrzavanjem – potreban je zamrzivač. Ovisno o tome koliko takvih namirnica imamo, ili pak koliko prostora imamo za takav uređaj – birat ćemo treba li nam zamrzivač škrinja ili uspravni zamrzivač ladičar.