Vaša košarica je prazna.

Vrijeme zagrijavanja 2 min x

Glačala i parne postaje

Glačalo - parna postaja za rublje GRUNDIG SIS 9870 sadrži uklonjivi spremnik za vodu zapremnine 1,8 l koji omogućuje glačanje velike količine odjeće bez prekida. Optimalno raspoređeni otvori za paru na potplatu Cross-Steam brinu o vašem rublju i izglađuju ga u jednom potezu.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Philips PerfectCare PSG8030/20 dizajniran je za vašu udobnost i praktičnost. Novi senzor pokreta točno zna kada se glačalo pomiče te automatski otpušta paru. Prozirni spremnik za vodu od 1,8l osigurava do 2 sata neprekidnog rada.
3.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Glačalo - parna postaja za rublje Philips GC7831/20 Ima tlak pumpe od maksimalno 5,8 bara i dodatnu količinu pare od 330g koja uklanja tvrdokorne nabore. Funkcija snažne, kontinuirane pare svako glačanje čini brzim-bez potrebe za prilagođavanjem temperature zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP.
1.499,00 kn
1.229,18 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Glačalo - parna postaja za rublje Tefal SV 9201EO donosi napredan sustav održavanja s velikom snagom pare koja je idealna za bilo koju tkaninu, pružajući brze rezultate prilikom peglanja. Patentirani sustav protiv kamenca osigurava dugotrajne performanse pare.
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo - parna postaja za rublje Philips GC7844/20 lagana je i kompaktna, a pruža vam savršene rezultate glačanja. Snažna, neprestana para s lakoćom savladava nabore i na najdebljim tkaninama.
1.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
naga pare može se namjestiti u više razina, a za lakše glačanje još je posebno važna i snaga ispuštanja pare na mah kojom se uklanjaju dosadni nabori. Sva glačala Gorenje omogućavaju i vertikalno glačanje uz upotrebu pare, što je posebno korisno kod glačanja zavjesa ili obješene odjeće.
649,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo - parna postaja za rublje Braun IS 7156 ima snagu 2400 W te tlak 7,5 bara. Pritisak pare 7,1 - 8 bara. Duljina dvostrukog kabela 1,73 m. Sigurnosno automatsko isključivanje. Spremnik za vodu 2 L (odvojivi). Snažni mlaz pare 500g/min. Duljina kabela 1,8 m.
2.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pro Express X-Pert Care je visokotlačna parna postaja koja se brine o vašoj odjeći. Ekskluzivni sustav zaštite pretvara prljave kapljice vode u paru sprječavajući stvaranje mrlja, dok kolektor kamenca olakšava uklanjanje kamenca.
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uz Glačalo Philips GC6722/20 s lakoćom se riješite tvrdokornih nabora i na najdebljim tkaninama. Ugrađeni sustav za uklanjanje kamenca Smart Calc Clean podsjetit će vas kada bude potrebno ukloniti kamenac. Obuhvaća spremnik koji olakšava uklanjanje kamenca.
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo parno za rublje Philips PerfectCare GC7842/40 dolazi s prozirnim spremnikom od 1,5 l te vam pruža 1,5 sati kontinuirane uporabe. Funkcija automatskog isključivanja automatski isključuje parnu postaju ako ju ne koristite nekoliko minuta. Tako štedite energiju i možete biti bez brige.
1.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo - parna postaja za rublje Braun IS 2044VI Compact ima snagu 2200 W i kapacitet 1,3 l. Tlak pare je 5 bara a ispust pare 120 g/min. Dolazi s visokokvalitetnom pločom FreeGlide 3D koja omogućuje odlično klizanje te možete zaboraviti na zapinjanje o gumbe i džepove.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Philips PerfectCare PSG7150/30 dizajniran je za vašu udobnost i praktičnost. Zahvaljujući tehnologiji senzora pokreta snažna automatska para otpušta se kad počnete glačati. Tehnologija OptimalTEMP jamči da neće doći do oštećenja nijedne tkanine koja se može glačati.
2.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo - parna postaja za rublje Braun IS 1012 daje brze i jednostavne rezultate glačanja u usporedbi s tradicionalnim glačalima na paru. Zbog novog SuperCeramic premaza glatko klizi po tkaninama i izdržljivija je od prethodnih keramičkih ploča.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Parna postaja Tefal SV 6140EO uz Express Easy Steam savršena je kombinacija brzih performansi glačanja i izvanredne praktičnosti. Express Easy radi brže od tradicionalnog glačala zbog svojih snažnih performansi pare.
1.289,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
RASPRODAJA /
Parna postaja Philips GC8942/20 je dizajniran za udobnost, laku uporabu i praktičnost. Izuzetno lagan i jednostavan za rukovanje, ali i sa snažnom parom za brže postizanje odličnih rezultata. Tehnologija OptimalTEMP jamči da neće biti progorijevanja na odjevnim predmetima koji se mogu glačati.
2.499,00 kn
2.024,19 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Svakom kućanstvu potrebno je kvalitetno glačalo. Odabir kvalitetnog glačala uvelike utječe na vaš svakodnevni život. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nude jedinstveno i učinkovito iskustvo glačanja bez ikakvog napora.

Svijet Medija ima bogatu ponudu glačala na paru po povoljnim i akcijskim cijenama, a na vama je da odaberete idealan model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Philips, Gorenje, Tefal, Braun, Grundig, Russell Hobbs, Electrolux i Vivax.

Ukoliko živite u većem kućanstvu i treba vam veća pomoć pri glačanju te želite brzo riješiti sve nabore na tkaninama zavirite u našu ponudu parnih postaja. Parne postaje razlikuju se u tome što one neprestano ispuštaju paru tijekom glačanja, dok se kod glačala mlaz pare oslobađa pritiskom na gumb i ne može se ponovno aktivirati dok se voda ponovno ne zagrije na odgovarajuću temperaturu. Sadrže veći spremnik i samim time omogućuju veću učinkovitost jednim punjenjem.

Glačanje osjetljivih tkanina sa sitnim naborima stvara glavobolju, osobito kad imate malo vremena, ali uz pomoć steamer glačala vaša odjevna kombinacija bit će spremna za nošenje u samo nekoliko minuta.