Vaša košarica je prazna.

Snaga 2800 W x

Glačala i parne postaje

Glačalo - parna postaja za rublje GRUNDIG SIS 9870 sadrži uklonjivi spremnik za vodu zapremnine 1,8 l koji omogućuje glačanje velike količine odjeće bez prekida. Optimalno raspoređeni otvori za paru na potplatu Cross-Steam brinu o vašem rublju i izglađuju ga u jednom potezu.
1.499,00 kn
198,95 €
Raspoloživo odmah!
Glačalo - parna postaja za rublje Tefal SV 8011EO donosi napredan sustav održavanja s velikom snagom pare koja je idealna za bilo koju tkaninu, pružajući brze rezultate prilikom peglanja.
1.529,00 kn
202,93 €
Raspoloživo odmah!
Glačalo - parna postaja za rublje Tefal SV 9201EO donosi napredan sustav održavanja s velikom snagom pare koja je idealna za bilo koju tkaninu, pružajući brze rezultate prilikom peglanja. Patentirani sustav protiv kamenca osigurava dugotrajne performanse pare.
1.999,00 kn
265,31 €
Raspoloživo odmah!

Svakom kućanstvu potrebno je kvalitetno glačalo. Odabir kvalitetnog glačala uvelike utječe na vaš svakodnevni život. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nude jedinstveno i učinkovito iskustvo glačanja bez ikakvog napora.

Svijet Medija ima bogatu ponudu glačala na paru po povoljnim i akcijskim cijenama, a na vama je da odaberete idealan model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude poznatih proizvođača Philips, Gorenje, Tefal, Braun, Grundig, Russell Hobbs, Electrolux i Vivax.

Ukoliko živite u većem kućanstvu i treba vam veća pomoć pri glačanju te želite brzo riješiti sve nabore na tkaninama zavirite u našu ponudu parnih postaja. Parne postaje razlikuju se u tome što one neprestano ispuštaju paru tijekom glačanja, dok se kod glačala mlaz pare oslobađa pritiskom na gumb i ne može se ponovno aktivirati dok se voda ponovno ne zagrije na odgovarajuću temperaturu. Sadrže veći spremnik i samim time omogućuju veću učinkovitost jednim punjenjem.

Glačanje osjetljivih tkanina sa sitnim naborima stvara glavobolju, osobito kad imate malo vremena, ali uz pomoć steamer glačala vaša odjevna kombinacija bit će spremna za nošenje u samo nekoliko minuta.