Vaša košarica je prazna.

Tipkovnice x Miševi x +class x

Tipkovnice, miševi, podloge, prezenteri

+CLASS ST-SKB301 USB - osnovna tastatura zanimljivog oblika, ugodnih i tihih tipki, čvrsta i stabilna - jednostavnost na djelu. Kompatibilno s Windows 98/NT/ME/2000/XP/VISTA/7/8/10
59,00 kn
7,83 €
Raspoloživo odmah!
+CLASS ST-SKB700 USB - osnovna tastatura zanimljivog oblika, ugodnih i tihih tipki, čvrsta i stabilna - jednostavnost na djelu. Kompatibilno s Windows 98/NT/ME/2000/XP/VISTA/7/8/10
59,00 kn
7,83 €
Raspoloživo odmah!

Svijet medija nudi široki izbor tipkovnica i miševa po povoljnim cijenama. Opremite se kvalitetnim mišem i tipkovnicom za uredski rad ili za gaming. Za uredske poslove i rad od kuće preporuka je kupnja žičanih ili bežičnih Desktop kompleta.  

Tipkovnice i miševe možete kupiti i zasebno, a u ponudi je širok izbor renomiranih brendova visoke kvalitete kao što su Logitech, Razer, HP, Dell, Alienware, Corsair. Srednji rang kvalitete čine SHARKOON, Trust, Redragon i ROCCAT koji su odličan izbor radi omjera cijene i kvalitete. Povoljnije miševe i tipkovnice možete izabrati među brandovima +class, MS Industrial, Speedlink i Manhattan.

Svaki miš bolje radi sa kvalitetnom podlogom za miša. Podloga, osim bolje kontrole miša, čuva “nogice” miša čime mu omogućuje dugotrajniji rad. U našoj ponudi možete pronaći široki izbor standardnih i gaming podloga poput Razer, Redragon, Sharkoon, MS Industrial i Manhattan podloge.

Prezenteri su moćan i vrlo koristan alat za održavanje prezentacija. Prezenterom možete vrlo lako upravljati Vašom prezentacijom, čak i na udaljenostima do 30 metara. Iz naše ponude možete izabrati kvalitetne Canon, Logitech i Speedlink prezentere.