Vaša košarica je prazna.

Boja Srebrna-crna x

Pametni i sportski satovi

RASPRODAJA /
Sportski smart sat GARMIN Vivoactive 4 srebrni, sivi remen je pametni sat srebrne boje sa sivim remenom što pridodaje njegovom elegantnom izgledu i prikladnošću uz razne odjevne kombinacije. Zaslon sata je osjetljiv na dodir. Vodootporan je do 50 metara.
1.999,00 kn
1.649,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Pametni i sportski satovi su posljednjih godina neizostavni dio opreme svakog sportaša, fitness trenera, ali i osoba koje samo žele voditi zdrav život. Smart watch značajno olakšava praćenje rezultata svakog treninga, bez obzira radi li se o brojanju koraka, udaljenosti, dubine, otkucaja srca ili drugih parametara. 

Ovisno o tipu i modelu, svoj sportski sat možete koristiti za trčanje, biciklizam, plivanje, planinarenje i mnoge druge sportske aktivnosti. Sportski satovi novije generacije dolaze s ugrađenim senzorom za otkucaje srca na zapešću.

Pametni satovi povezuju se sa smartphone mobilnim uređajima putem aplikacije. Preuzimanje poziva i prikazivanje poruka samo su neke od mogućnosti pametnog sata koji će u tren oka postati vaš nezamjenjivi digitalni pomoćnik na svakom koraku.

Dječji satovi omogućuju nadzor i sigurnost djeteta te kontakt u svakom trenutku.

Široka ponuda vrhunskih pametnih satova najpoznatijih svjetskih brandova kao što su Garmin, Apple, Suunto, Fitbit, Huawei, Xiaomi, Polar ili Samsung dostupna je u Svijetu Medija uz povoljne i akcijske cijene.